Κώστας Γκρέκας: Η ζωή του νικητή της Φάρμας μέσα από φωτογραφίες!
Media

Κώστας Γκρέκας: Η ζωή του νικητή της Φάρμας μέσα από φωτογραφίες!

Κώστας Γκρέκας: Η καριέρα στο modeling ο γάμος του και η ήρεμη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ANT1

Τον γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία ως μοντέλο, αργότερα έκανε ένα πέρασμα από την υποκριτική, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και επιχειρηματίας. Ο Κώστας Γκρέκας συνδυάζει μυαλό και παρουσιαστικό. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του ANT1 και του έκαναν την πρόταση για να συμμετέχει στη Φάρμα.

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι μοντέλο και επιχειρηματίας
Είναι 44 ετών και γενέθλια στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Τον Φεβρουάριο του 2012 θα ντυθεί γαμπρός, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Βαζούρα.

Το βράδυ της Πέμπτης 10/6 ο Κώστας Γκρέκας αναδείχθηκε σε μεγάλος νικητής της Φάρμας.

https://www.instagram.com/p/CP9Ofy5qXM8

«Είχα μια κακή μέρα. Δεν ήμουν καλά. Ήταν σαν να είναι 5 άτομα και να παίζω μόνος μου εναντίον των τεσσάρων. Ο Ντούπης, ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον. Απλά, στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει κάποια βοήθεια. Υπήρχε μια βοήθεια ενώ δεν έπρεπε, από τον έναν παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω ποιος σε τι. Αισθανόμουν ότι παίζω μόνος μου εναντίον τριών. Είπαν «σίγουρα όχι αυτός», παραδέχτηκε στις πρώτες του δηλώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved