Survivor: Σάκης - Μαριαλένα! To love story που εξελίχθηκε σε σκληρό ριάλιτι!
Media

Survivor: Σάκης - Μαριαλένα! To love story που εξελίχθηκε σε σκληρό ριάλιτι!

Survivor: Όσα δεν γνώριζες για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένω Ρουμελιώτη - Η σχέση τους πριν τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι και οι προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό.

Το ειδύλλιο αυτό ήταν το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Ατζούν Ιλιτζαλί, του ανθρώπου που... εμπνεύστηκε την είσοδο του πρώην της Μαριαλένας στο παιχνίδι. Από την ημέρα που ο Σάκης πάτησε το πόδι του στην παραλία των τότε Μπλε στον Άγιο Δομίνικο, οι ισορροπίες άλλαξαν και το Love Story άρχισε να ξετυλίγεται σαν ένα καλογραμμένο τηλεοπτικό σενάριο με πολλά, πολλά επεισόδια.

Η Μαριαλένα, που αρχικά ήταν πυρ και μανία με τον άνθρωπο που επέλεξε να ξαναμπεί στη ζωή της με αυτό τον τρόπο -τα αρχικά δημοσιεύματα, μάλιστα μάλιστα, έκαναν λόγο και για απειλές αποχώρησης προς την παραγωγή-, στην πορεία βρήκε στο πρόσωπο του το στήριγμα που χρειαζόταν στη δύσκολη προσπάθεια της για επιβίωση.

Ο Σάκης, από την πλευρά του, αποδείχθηκε ο τέλειος τζέντλεμαν, αναλαμβάνοντας την προστασία της από κάθε λογής επιθέσεις. Οι δυο τους αναπόφευκτα ήρθαν κοντά, έγιναν ομάδα, υπερασπίζονταν ο ένας τον άλλο και... πήγαιναν μαζί μέχρι και στην τουαλέτα, όπως αποκάλυψε ο συμπαίκτης τους, Κώστας Παπαδόπουλος.

Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει αν μέσα σε όλα αυτά ξαναέγιναν ζευγάρι ή όχι - αυτό θα το δείξει κάποια στιγμή η «αληθινή ζωή». Όσο βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, πάντως, είναι αχώριστοι και σίγουρα αποτελούν έναν πολύ ισχυρό πόλο που όλοι οι «απέναντι» προσπαθούν να σπάσουν.

Οι «αμίγκος» κάποια στιγμή στράφηκαν ξεκάθαρα εναντίον τους, αφήνοντας υπόνοιες για «στημένες» αντιδράσεις και αισθήματα. Αλλά ποιος μπορεί να ξέρει; Η Μαριαλένα απάντησε πως όλα αυτά γίνονται επειδή ο Ηλίας ζηλεύει τον Σάκη, που τους «γλεντάει» στα αγωνίσματα, και ο Τριαντάφυλλος, που είχε δηλώσει με όλους τους τρόπους fan του ζευγαριού, και αποτελούσε το τρίτο κομμάτι του παζλ. Χωρίς το κομμάτι αυτό, οι «αμίγκος» έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα και μπορούν να κάνουν παιχνίδι, χαράζοντας πορεία για τελικό. Όμως, το κοινό ίσως να έχει διαφορετική άποψη... Ποιος θέλει να δει έναν από τους Σάκη και Μαριαλένα να αποχωρεί από το παιχνίδι, διακόπτοντας άδοξα έναν έρωτα που ανθίζει στο ερημονήσι; Κανείς, γι' αυτό και κάτι μας λέει πως οι δυο τους θα πάνε χέρι χέρι μέχρι το φινάλε, εκεί που πιθανότατα θα τους συναντήσει ο Ηλίας και όποιος άλλος αποδειχθεί πιο συμπαθής στα μάτια των τηλεθεατών. Γι' αυτό και στο εξής, κάθε κίνηση είναι κρίσιμη και κάθε αντίδραση θα μετρήσει διπλά. Το έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι μόλις μια ανάσα μακριά. Ποιος θα αποδειχθεί πιο έξυπνος ώστε να το κατακτήσει;

Πηγή:7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved