Euro 2020: Πρεμιέρα για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ποδοσφαίρου -Δείτε την τελετή έναρξης!
Media

Euro 2020: Πρεμιέρα για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ποδοσφαίρου -Δείτε την τελετή έναρξης!

Euro 2020: Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα των αγώνων του επετειακού ΕURO 2020, που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω Covid-19, και το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου.

Το EURO, μετά το Μουντιάλ, είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον πλανήτη, προσφέροντας θέαμα και καθηλώνοντας τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» και όχι μόνο.

Μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντουάν Γκριεζμάν, o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, o Κιλιάν Μπαπέ, ο Χάρι Κέιν και πολλοί άλλοι, ετοιμάζονται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις και να «μονομαχήσουν» για να βρεθούν στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης.

Οι 24 κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα αναμετρηθούν σε 11 πόλεις, με τον μεγάλο τελικό και τους δύο ημιτελικούς να διεξάγονται στο Λονδίνο, στο εμβληματικό Στάδιο Wembley. Το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού, με την υποστήριξη της NOVA, θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, τις εξελίξεις και τις στιγμές του επετειακού ΕURO 2020, με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1.

Η τελετή έναρξης ήταν φαντασμαγορική με πυροτεχνήματα, φιλαρμονική, φουσκωτές και μπάλες ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας είναι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία.

Δείτε την πρεμιέρα του Euro 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved