Μπεκατώρου: Συγκινεί το «αντίο» μετά το φινάλε του Still Standing - Τα σενάρια της «επόμενης μέρας»
Media

Μπεκατώρου: Συγκινεί το «αντίο» μετά το φινάλε του Still Standing - Τα σενάρια της «επόμενης μέρας»

Αυλαία έριξε το απόγευμα της Παρασκευής (11-06) το παιχνίδι Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου να λυγίζει.

Λίγο πριν τελειώσει το Still Standing προβλήθηκαν πλάνα από τα καλύτερα στιγμιότυπα και όπως είναι λογικό η Μαρία Μπεκατώρου συγκινήθηκε.

«Δεν μπορώ να πω πολλά σας αγαπάω πάρα πολύ και εσάς που μας βλέπετε και εσάς που είστε εδώ. Δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ μακάρι να είχαμε και άλλες ώρες, δουλέψαμε ασταμάτητα. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που και εγώ προσωπικά έχω κάνει στην τηλεόραση, αλλά το αγαπήσαμε όλοι πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω άλλα, σας αγαπάμε εις το επανιδείν», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπεκατώρου.

Λίγες ώρες μετά η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί κι ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

«Για να δούμε τώρα τι λόγια θα βρω για να «κλείσω» ένα τόσο σημαντικό κύκλο…
Με την αγάπη θα ξεκινήσω.Γιατί αγάπησαμε το Still Standing μας,αγαπηθήκαμε μεταξύ μας,μας αγαπήσατε κι εσείς κ.ο.κ.
Τέσσερα χρόνια,για όλους εμάς ένα κομμάτι της ζωής μας,που μας πήγε ένα βήμα παραπέρα…
Ευχαριστώ την @antilouk μου,που ήταν πάντα εκεί για μένα…Σε όλα…Και όχι μόνη της,με μια ομάδα «θαύμα»!Ευχαριστώ τον παραγωγό μας @a.matsos και τα «παιδιά» του που ήταν εκεί για μας,πριν από εμάς.
Τους τεχνικούς μας που ξενυχτούσαμε αμέτρητα βράδια αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί απλά περνάγαμε φανταστικά.
Όλους εσάς που ήρθατε να παίξετε,μόνο με καλή διάθεση και ίσως έτσι απλά για να γνωριστούμε…Πόσα έχω να θυμάμαι…Σε καθέναν ξεχωριστά στέλνω μια μεγάλη καρδιά…
Ευχαριστώ την «ομάδα αναστύλωσης» μου @christos_alexandropoulos @elsaprotopsalti @stefanos.vasilakis.Τα γέλια ακουγόντουσαν σε όλα τα πλατώ.
Και φυσικά ευχαριστώ τον @ant1tv για την εμπιστοσύνη…
Και με την αγάπη θα τελειώσω.Γιατί αυτό έχουμε να μας ενώνει.Αγαπιόμαστε τόσο δυνατά,τόσα χρόνια που…δεν με νοιάζει τίποτε άλλο.
Αγαπημένοι μου…Αυτό ήταν το Still Standing
Εις το επανιδείν λοιπόν 🤍», έγραψε η ίδια.


Τώρα σχετικά με τα σενάρια που την θέλουν εκτός Ant1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πολλά έχουν ακουστεί.

Την ώρα που το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δείχνει να έχει βρει με τον ΑΝΤ1 τη χρυσή τομή για το μέλλον της συνεργασίας τους, η οποία κρατάει εδώ και μία οκταετία. «Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν.

Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που ήθελε τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της. Η ίδια εκπομπή επανήλθε με νέο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου στην οποία προτάθηκε από το Mega η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού The Chase ενώ ακούγεται ότι συζητάει με το κανάλι της Συγγρού και την πιθανότητα να παρουσιάζει ένα λαμπερό σόου, τα δικαιώματα του οποίου θέλει να εξασφαλίσει το Mega.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ισχύει για 2+1 χρόνο.

Τώρα βρισκόμαστε στη λήξη των δύο ετών όμως ο επιπλέον ένας χρόνος μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με τη συναίνεση της ίδιας της Μαρίας που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved