Γιώργος Καραμίχος: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα
Media

Γιώργος Καραμίχος: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ήλιος». 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και πώς βλέπει την αναγέννηση της Ελληνικής μυθοπλασίας.

Πώς αποφασίσατε να επιστρέψετε στα εγχώρια τηλεοπτικά δρώμενα; Έχετε κάνει έναν ενδιαφέροντα κύκλο στο εξωτερικό.

«Η πανδημία είχε φρενάρει όλες τις παραγωγές στο εξωτερικό όταν δέχθηκα την πρόταση. Είχα ανάγκη να παίξω και στα ειρηνικά. Άλλη χαρά νιώθει το στόμα όταν αρθρώνει φθόγγους στη μητρική γλώσσα. Κι επίσης, λόγω των συνθηκών, ήθελα να βρίσκομαι στην Ελλάδα, κοντά στους γονείς μου και με όλη την οικογένεια κοντά. Μολονότι δεν είμαι στη Βέροια, αισθάνομαι ότι έχω καθημερινό διάλογο με τους γονείς μου γιατί ξέρω ότι με χαίρονται καθημερινά στις οθόνες τους. Ήταν ένα δώρο αυτού του είδους η επικοινωνία. Με έναν περίεργο τρόπο με έφερε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Οι εκπρόσωποι μου στο εξωτερικό συμφώνησαν με την επιλογή μου και οι ουσιαστικές σχέσεις δεν χάνονται ούτως ή άλλως».


Η φετινή σεζόν σήμανε και την «αναγέννηση» της ελληνικής μυθοπλασίας. Πρόβες παραγωγές, οι περισσότερες από τις οποίες προσεγμένες. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Δεν βλέπω τηλεόραση οπότε δεν έχω συνολική εικόνα. Κατάφερα να δω μισό επεισόδιο από τα «Καλύτερα μας Χρόνια» και μου άρεσε πολύ. Αισθητικά και ουσιαστικά. Αλλά δεν έχω δει άλλες σειρές για να έχω συνολική άποψη. Είναι πολύ θετικό ότι η ελληνική μυθοπλασία αποκαθίσταται. Ο κόσμος στα δύσκολα ξεκουράζεται σε ό,τι έχει αξία για τον ίδιο και εκτιμά τους αρμούς που τον κρατούν ενωμένο. Οι τελευταίες παραγωγές ως ένα βαθμό αναπληρώνουν το κενό των παλιών ελληνικών ταινιών»

Εχοντας δουλέψει στο εξωτερικό, πώς κρίνετε το επίπεδο των ελληνικών παραγωγών;

«Κακά τα ψέματα, η Ελλάδα είναι μικρή αγορά, άρα και το επίπεδο παραγωγής χαμηλό. Αλλά χάρη στην υπερπροσπάθεια των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτές τις σειρές το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο. Και η τηλεόραση είναι αντιπροσωπευτική του κοινού της», λέει στο tv Typos ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved