Γιάννης Στάνκογλου: Η αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες που δεν περιμέναμε!
Media

Γιάννης Στάνκογλου: Η αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες που δεν περιμέναμε!

Ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή την παράσταση “Προμηθέα Δεσμώτη” στην Επίδαυρο, έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες, την επόμενη ημέρα στο θέατρο, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τις "Άγριες Μέλισσες".

Στη σχέση δασκάλου – μαθητή χωράει η κατάχρηση εξουσίας;

“Είναι μια πραγματικότητα, αλλά δεν ισχύει για όλους. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δασκάλων μου, δεν τη καταχράστηκε. Και εμείς οι ίδιου με τους συντρόφους μας, με τα παιδιά μας, μπορεί να κάνουμε κατάχρηση. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνεις, να μπορείς να ακούσεις τον άλλον. Είναι σημαντικό να νιώθει κάποιος χρήσιμος μέσα στο σύνολο που ανήκει, όποιον ρόλο κι αν παίζει” είπε στο ΒΗΜΑgazino.

Ποια ήταν η αντίδρασή σας στις καταγγελίες;

“Κάποια από αυτά με εξέπληξαν – δεν τα περίμενα. Γιατί εγώ έχω δουλέψει και με τον Φιλιππίδη και με τον Λιγνάδη. Υπάρχουν πολλές ιστορίες, με κάποιες έπαθα σοκ, αλλά δεν μπαίνουν όλα στο ίδιο τσουβάλι. Στην αρχή ακούς κάτι και σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην ισχύει. Αλλά όταν γίνεται κατ’ εξακολούθηση, σοκάρεσε”.

Σας έλειψαν ο Κυπραίος, οι “Άγριες Μέλισσες”;

“Ξέρετε, είχα κάνει τέσσερα ραντεβού με τον σκηνοθέτη, τον Λευτέρη Χαρίτο γιατί έλεγα: “Όχι, δεν κάνω καθημερινό με τίποτα”. Επέμεινε όμως, και έτσι έγινε ό,τι έγινε. Εγώ είχα κλείσει για έναν χρόνο, πήρα εμπειρίες, ο κόσμος με έμαθε λίγο περισσότερο. Ακολούθησε η σειρά της Μυρτώς Κοντοβά στο Mega, γιατί την οποία είμαι πολύ περήφανος – είναι πιο μπροστά, και όχι εύκολη για όλους”.

Ποια είναι τα σχέδιά σας;

“Όλοι πάνε τηλεόραση και εγώ θέλω να κάνω πιο πολύ θέατρο. Θα σκηνοθετήσω πρώτη φορά – και θα παίξω – στο θέατρο Αποθήκη, το έργο “Killer Joe” του Τρέισι Λέτς. Συνδυάζει το χιούμορ των αδερφών Κοέν, λίγο Τενεσί Ουίλιαμς, λίγο Ταραντίνο. Αυτή είναι η δική μου ατμόσφαιρα.

Θέλω να αποφύγω, όσο μπορώ, αυτά που με πείραζαν ως ηθοποιό με τους σκηνοθέτες μου. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, μπορεί να φάω τα μούτρα μου. Θέλω να δοκιμαστώ, σαν κάτι καινούργιο, όπως θα πάω να κάνω ελεύθερη πτώση – ξεκίνησα πριν από τρία χρόνια και είναι υπέροχο”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved