Το πρωινό: «Άφωνη» η Σκορδά όταν έμαθε τα χρήματα που θα πάρει ο Αλέξης Παππάς για το Bachelor!
Media

Το πρωινό: «Άφωνη» η Σκορδά όταν έμαθε τα χρήματα που θα πάρει ο Αλέξης Παππάς για το Bachelor!

O Αλέξης Παππάς θα είναι ο επόμενος Bachelor και δεν πάει ο νους σου πόσα χρήματα θα πάρει! Όταν μάθεις πόσα χρήματα θα πάρει για το ριάλιτι τότε σίγουρα θα αντιδράσεις όπως η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό!

Ενώ τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει για το νέο κύκλο του ριάλιτι στον Alpha με εργένη τον γοητευτικό Χάρη Συντζάκη, φαίνεται πως δεν ικανοποίησε την παραγωγή και έτσι έμεινε εκτός. Τα γυρίσματα σταμάτησαν με τον Χάρη αλλά δεν ισχύει σύμφωνα με το Πρωινό ότι δεν ικανοποίησε την παραγωγή αλλά σκέφτηκαν τον Αλέξη Παππά που αυτή τη στιγμή είναι στην επικαιρότητα λόγω της συμμετοχής του στο survivor!

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor είχε ραντεβού με τον Alpha πριν λίγες ημέρες ενώ πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο του είχε προταθεί και πάλι να είναι στο “The Bachelor” και είχε αρνηθεί.

Τελικά τα λεφτά είναι πολλά και ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο επόμενος «χρυσός» εργένης!

Μάλιστα, πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το ριαλιτι χώρισε με την Αλέσια!

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Αλέσια Ντέμετζ !

Ο Αλέξης Παππάς είστε έτοιμοι να μάθετε πόσα θα πάρει;

Δείτε την gallery και θα πάθετε πλάκα και εσείς αλλά με το αστρονομικό ποσό που θα πάρει και το βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved