Tha Chase: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA - Το ήθελαν διακαώς στον ΣΚΑΙ
Media

Tha Chase: Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA - Το ήθελαν διακαώς στον ΣΚΑΙ

Tha Chase: Οι πρώτες πηλροφορίες για το τηλεπαιχνίδι το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο MEGA

Το... κυνήγι για το νέο τηλεπαιχνίδι που αναζητούσε το MEGA έλαβε τέλος. Το κανάλι της Συγγρού εξασφάλισε τα δικαιώματα του βρετανικού φορμάτ του The Chase, που μεταδίδεται από το 2009 έως σήμερα στη Μεγάλη Βρετανία με μεγάλη επιτυχία και παράλληλα σε 20 χώρες ανά τον κόσμο.

Στην Κύπρο μεταδίδεται από τον ALPHA από πέρυσι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα το ίδιο φορμάτ διεκδικούσε παράλληλα και ο ΣΚΑI, αλλά δεν κατάφερε να το αποκτήσει. Πρόκειται για ένα κλασικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με γρήγορους γύρους... καταδίωξης, ενώ η πρωτοτυπία του είναι ότι οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι και πρέπει να κερδίσουν τους «CHASERS», 3-4 μόνιμους συνεργάτες της εκπομπής που έχουν τεράστια γκάμα γνώσεων. Τώρα στο ΜΕGA αρχίζει νέος γύρος ψαξίματος που αφορά στο ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση.


Τέσσερις παίκτες κρίνονται από τις γνώσεις, τη στρατηγική, την ταχύτητα και τη διαχείριση του χρόνου και του άγχους τους. Οι μεγάλοι τους αντίπαλοι; Οι τρεις «CHASERS» που πιστεύουν ότι είναι αήττητοι, Ο παρουσιαστής αναλαμβάνει τον πιο ανατρεπτικό ρόλο-έκπλπξπ, άλλοτε προσπαθώντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να διατηρεί τις ισορροπίες κι άλλοτε κινώντας τα νήματα... έχοντας έναν και μοναδικό σκοπό! Να φέρει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στη νίκη! Οι παίκτες διαγωνίζονται καθημερινά για να κερδίσουν μέχρι και 10.000 ευρώ. Μπορεί να είναι μέλη μιας οικογένειας, φίλοι ή και τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους.

Πηγή:TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved