Αγγελική: Η Κατερίνα ανακαλύπτει την Αγγελική να ψάχνει στο δωμάτιο του Δημήτρη
Media

Αγγελική: Η Κατερίνα ανακαλύπτει την Αγγελική να ψάχνει στο δωμάτιο του Δημήτρη

Αγγελική: Αφού ο Στέφανος έχει παρακολουθήσει τη συνάντηση της Αγγελικής με τον Μάκη, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του.

Η Αγγελική για άλλη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα. Ο Δημήτρης, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Όλγα συνεχίζει να θέλει να τον χωρίσει από την Κατερίνα, ξαναέρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Αυτό οδηγεί την Όλγα να του τα πει έξω απ’ τα δόντια και να του δείξει ότι δεν τον φοβάται. Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο λέγοντας του ότι έχει μάθει τα πάντα για τον βιασμό κι ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών.

Ο Παύλος περιμένει τη Σοφία έξω από το καινούριο της σπίτι έτοιμος για καβγά γιατί εκείνη δεν τηρεί τη συμφωνία τους να βλέπει τα παιδιά όσο συχνά θέλει. Η Σοφία όμως μετά τις αποκαλύψεις της Τζένης αλλά και του Νικόλα, που της έχουν πει ότι τα αδέρφια έχουν βιάσει μια κοπέλα στο παρελθόν, είναι έτοιμη για όλα, είναι έτοιμη για την τελική σύγκρουση με τον Παύλο. Η Σοφία έχοντας εξασφαλίσει ότι ο Νικόλας θα καταθέσει και επισήμως όσα της είπε νιώθει πολύ δυνατή ώστε να του αντισταθεί σε ότι και αν της ζητάει. Ο Παύλος δεν καταλαβαίνει από που πηγάζει αυτή η στάση της και η Σοφία του εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί.

Ο Παύλος τα αρνείται όλα αλλά η Σοφία δεν πείθεται και τον ενημερώνει ότι αν πάνε στα δικαστήρια θα χάσει τα πάντα γιατί ο ίδιος του ο αδερφός είναι διατεθειμένος να καταθέσει εναντίον του. Ο Παύλος μαζεύεται γιατί συνειδητοποιεί ότι αυτή τη στιγμή δεν τον παίρνει αλλά ποιος ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του για να ανακτήσει το έδαφος που έχασε; Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα επιβεβαίωσε όλα αυτά βγαίνει εκτός εαυτού.

Τέλος, η Αγγελική μαθαίνει από την έρευνα που έκανε ο Μάκης ότι τα θύματα έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση. Συναντιέται με το Μιχάλη για να του μεταφέρει όσα της είπε ο Μάκης ο δημοσιογράφος που τη βοηθάει στην έρευνά της για να βρει στοιχεία εναντίον των Αργυρών. Τον ενημερώνει ότι ο Μάκης έμαθε μέσα από την ασφάλεια πως ο δράστης των επιθέσεων έπαιρνε από κάθε θύμα του ένα λάφυρο (ένα σκουλαρίκι, ένα κολιέ, κάποιο προσωπικό αντικείμενο).

Αν βρουν στην κατοχή του Δημήτρη τα λάφυρα αυτά τότε θα έχουν ό,τι χρειάζονται για να τον κλείσουν στη φυλακή για τα καλά. Ο Μιχάλης τρομάζει και προσπαθεί να την αποτρέψει από το να ψάξει να βρει που έχει κρυμμένα ο Δημήτρης αυτά τα αντικείμενα, αλλά η Αγγελική είναι αποφασισμένη καθώς είναι η τελευταία της ευκαιρία να πετύχει το στόχο της. Ο Μιχάλης υποχωρεί και της λέει ότι θα τη βοηθήσει κι έτσι αναλαμβάνει ο ίδιος να ψάξει στο ιατρείο του Δημήτρη και η Αγγελική στο δωμάτιο που μοιράζεται με την Κατερίνα. Η ίδια παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο Δημήτρης αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα.

Δείτε τα sneak preview εδώ:



Δείτε το trailer:


«Αγγελική». Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved