Αγγελική: «Ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω ζήσει στην τηλεόραση»
Media

Αγγελική: «Ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω ζήσει στην τηλεόραση»

Αγγελική: Πρωταγωνιστής της σειράς μιλά για την εμπειρία του στα γυρίσματα αλλά και τις επόμενες δουλειές του αμέσως μετά το μεγάλο φινάλε της Αγγελικής.

Η σειρά του ALPHA σύντομα θα ρίξει αυλαία με ένα δραματικό φινάλε για την Αγγελική. Ο Γιάννης Στεφόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο καστ των πρωταγωνιστών, παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στη φετινή του συνεργασία...

- Η «ήρεμη δύναμη» στο σπίτι των Αργυρών βίωσε την οδύνη μαθαίνοντας ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικό του παιδί;

«Το ενδιαφέρον με τον Θωμά είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα και τα προβλήματα. Λογικά, ένιωσε να διαλύεται από την αποκάλυψη ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικό του παιδί. Ωστόσο, θεωρεί όταν τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι να διαιωνίζονται. Μιλώντας με τον Μιχάλη ένιωσε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και, όπως φάνηκε, η ανατροφή που πήρε δεν έχει καμία σχέση με τους Αργυρούς. Είναι γιος του, όπως ήταν πάντα».

- Είναι η πρώτη καθημερινή σειρά όπου συμμετέχετε;

«Ναι, και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε ένα πραγματικά καλό σενάριο και ένας ρόλος που είχα τη χαρά να "ταξιδέψω" μαζί του. Επίσης, πρέπει να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω ζήσει στην τηλεόραση. Και από την πλευρά της παραγωγής, αλλά και από το εξαιρετικό σκηνοθετικό τιμ και τους συναδέλφους».


- Σχεδόν τριάντα χρόνια κάνετε μεταγλωττίσεις, δανείζοντας τη φωνή σας σε αγαπημένους ήρωες


«Είμαι πολύ περήφανος για πολλές δουλειές που έχω κάνει».


- Θα σας δούμε επί σκηνής το καλοκαίρι;

«Το καλοκαίρι, μετά το τέλος των γυρισμάτων της "Αγγελικής", ξεκινάω πρόβες για τη χειμερινή σεζόν. Δύο διαφορετικές δουλειές στο θέατρο, με πολύ ενδιαφέρον».

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved