Σιωπηλός Δρόμος: Οι σεναριογράφοι αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε η ιδέα της σειράς
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Οι σεναριογράφοι αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε η ιδέα της σειράς

Σιωπηλός Δρόμος: Η σειρά του MEGA οδεύει προς το τέλος της και οι εξελίξεις ανατρέπουν τα πάντα 

Ακόμη μια τηλεοπτική επιτυχία για τον Πέτρο Καλκόβαλη και την Μελίνα Τσμπάνη. Οι δημιουργοί των Άγριων Μελισσών φέτος βρίσκονται με διπλό "χτύπημα" στην TV, αφού ταυτόχρονα βρίσκονται στο MEGA ως σεναριογράφοι του Σιωπηλού δρόμου..

–Αλήθεια, θεωρείτε ότι κάποιος από τους ήρωες, τα «παιδιά» σας, έχει αδικηθεί από τον σχολιασμό στα social media, δεδομένου ότι όλοι είναι πολυδιάστατοι;

«Απ’ ό,τι είδαμε, όλοι έχουν “δοξαστεί” και όλοι έχουν περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η Ασημίνα, η Δρόσω και ο Μελέτης συνήθως ήταν στο επίκεντρο, λόγω των προσωπικών τους ιστοριών. Αλλά ένας χαρακτήρας που είδαμε ότι “χτυπήθηκε” πολύ, όχι άδικα αλλά όχι και στον βαθμό που έγινε, ήταν ο Νικηφόρος. Δεν του συγχωρούσαν την απιστία και μετά δεν ενέκριναν τίποτε από όσα έκανε, ούτε καλά ούτε άσχημα. Το τελευταίο διάστημα μόνο είδαμε μια αλλαγή στο πώς αντιμετώπιζαν αυτόν τον ήρωα».

–Ακόμα μία σειρά που φέρει τις υπογραφές σας, ο «Σιωπηλός δρόμος», προβάλλεται στο MEGA, αποσπώντας επίσης πολύ θετικές κριτικές, παρά τη «σκληρή» ιστορία του. Πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα, που είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας;

«Σε αυτή την περίπτωση η αρχική ιδέα προέκυψε πράγματι από ένα γεγονός που μας επηρέασε σημαντικά, καθώς ως νέοι γονείς πριν από μερικά χρόνια χάσαμε για λίγη ώρα τη μικρή μας κορούλα. Εκείνα τα πέντε λεπτά που την αναζητούσαμε μας φάνηκαν αιώνας και η αγωνία που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Κάπως έτσι προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε αυτό το συναίσθημα σε μια ιστορία που έχει φυσικά και άλλες προεκτάσεις».

Πηγή: ΤΗΛΕΡΑΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved