Άγριες Μέλισσες: Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά! Θα γίνει χαμός!
Media

Άγριες Μέλισσες: Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά! Θα γίνει χαμός!

Άγριες Μέλισσες:Ακόμη ένας μορφονιός στο Διαφάνι. Μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, στον θεσσαλικό Κάμπο ανεβαί­νει και άλλος γοητευτικός άντρας για να ξελογιάσει καμία Σταμίρενα!

 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο. Ο 38χρονος ηθοποι­ός ήταν υποψήφιος να ερμηνεύ­σει τον ρόλο του Νικηφόρου στις «Αγριες μέλισσες», που τελικά πή­ρε ο Αναστάσιος Ροϊλός. Το είχε επιβεβαιώσει άλλωστε και ο σκη­νοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι ο Δημήτρης ήταν να περά­σει από δοκιμαστικό για τον ρόλο του Νικηφόρου Σεβαστού, αλλά δεν το έκανε, επειδή έπρεπε να πάει στη Σανγκάη για τα γυρίσμα­τα μιας ταινίας.

Να όμως που ήρθε το πλή­ρωμα του χρόνου! Μετά την αποχώ­ρηση της Κάτιας Δανδουλάκη, του Γιώργου Γάλλου, του Βασίλη Μπισμπίκη, του Σπύρου Σταμούλη και του Ιωάννη Αθανα­σόπουλου, θα υπάρ­ξουν πέντε καινούριοι χαρακτή­ρες που θα μας απασχολήσουν στον τρίτο κύκλο.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος (η τελευταία φορά που έπαιξε σε δραματική σει­ρά ήταν στην ΕΡΤ στο σίριαλ «Η ζωή εν τάφω» υποδυόμενος τον ήρωα της ιστορίας Αντώνη Κωστούλα) έχει δεχτεί λοιπόν πρό­ταση να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν κάστινγκ και για τους άλλους ρό­λους, καθώς τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στον Ιούλιο.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποι­ός τον χειμώνα που μας πέρα­σε ήταν στο πάνελ της εκπομπής «Το πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, δεν έμεινε ως το τέλος της σεζόν, αφού παραιτήθηκε όταν άλλαξε το σχήμα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved