Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει! Ηχηρές μεταγραφές και ξαφνικές αποχωρήσεις!
Media

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει! Ηχηρές μεταγραφές και ξαφνικές αποχωρήσεις!

Οι εκπλήξεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν, τα σχέδια των καναλιών, οι μεγάλες συμφωνίες που ταράζουν τα νερά στην ΤV, τα «διαζύγια» και το καυτό παρασκήνιο των συζητήσεων

Θα είναι μια χρονιά με μεγάλες τηλεο­πτικές ανακατατά­ξεις. Απροσδόκη­τες μεταγραφές, ξαφνικές απο­χωρήσεις, αλλά και δυνατές επι­στροφές συνθέτουν τον χάρτη των media.

Οι αλλαγές θα μπερδέψουν στην αρχή τους τηλεθεατές, αφού πρόσωπα συνυφασμένα με συγκε­κριμένο κανάλι θα πρέπει να μπουν στο σπίτι του κόσμου μέσα από άλλο «κουμπί» στο τηλεκοντρόλ! Όπως η βασίλισσα της τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από χρόνια στον Alpha (και αφού έμει­νε έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης από δική της επιλογή), επιστρέφει στο Mega, στο κανάλι όπου πρω­τοεμφανίστηκε τηλεοπτικά. Έτσι, το ερχόμενο φθινόπωρο η αγαπημένη όλων Ελένη θα καλωσορίζει το κοι­νό της μέσα από το Μεγάλο Κανάλι.

Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκ­πομπή έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του Mega βρίσκονται πλέον στο καθη­μερινό πρόγραμμα της διάσημης παρουσιάστριας.

Ακόμα μία δυνατή μεταγρα­φή στο Mega είναι ο Χριστόφο­ρος Παπακαλιάτης, που ετοιμάζει έπειτα από έντεκα χρόνια απουσί­ας μια δραματική, σύγχρονη ερω­τική σειρά, τα επεισόδια της οποί­ας θα προβάλλονται εβδομαδιαίως.

Πρόσωπο-έκπληξη είναι η Χαρούλα Αλεξίου, ενώ ακολουθούν η Μαρία Κακογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Κλέλια Ανδριολάτου και άλλοι.

Με πολλές αλλαγές θα υποδε­χτεί τη νέα σεζόν το «Πρωινό» στον ΑΝΤΙ. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώρ­γος Λιάγκας, που ενώθηκαν ξανά τηλεοπτικά στα μέσα της περασμέ­νης σεζόν, δεν θα έχουν μαζί τους τον επί χρόνια συνεργάτη τους, Δη­μήτρη Ουγγαρέζο.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν ανανέωσε με το κανάλι, ενώ ήδη συζητά δυο προτάσεις που του έγι­ναν. Ακόμα δεν γνωρίζει το μέλλον του στην ΤV, καθώς δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις, αλλά ούτε και να πει «ναι» σε ένα πρότζεκτ που δεν του ταιριάζει. Από την άλλη, για τη Νάνσυ Παραδεισανού δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό.

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ». Την επιτυ­χημένη εκπομπή του «The 2night show» θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ θα αναλάβει να παρουσιάσει και το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το «πράσινο φως» για τη διεξα­γωγή του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα» έδωσε ο ΑΝΤ1, προσκαλώντας αγρότες και αγρότισσες να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία. Στον αέρα είναι από την περασμένη εβδομάδα το νέο τρέιλερ, ενώ παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στον ΑΝΤ1 έκλεισε και ο Γιώρ­γος Καπουτζίδης με τη μίνι σειρά Mega είναι ο Χρι­στόφορος Παπακαλιάτης, ενώ ο Κρ. Κατσούφης αποχωρεί από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου». Ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι παρουσιαστής του «Big Brother», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανα­νέωσε με τον ΑΝΤ1.

«Σέρρες», η οποία θα προβληθεί από τη νέα πλατφόρμα του κανα­λιού. Παρόλο που ο σταθμός έχει περιορίσει φέτος τη μυθοπλασία, αφού στο καθημερινό πρόγραμ­μα της επόμενης σεζόν θα υπάρ­χουν μόνο ο «Ήλιος» και οι «Άγρι­ες μέλισσες», θέλει να ενισχύσει την πλατφόρμα που ετοιμάζει με σίριαλ υψηλών προδιαγραφών όπως αυτά που πρόβα στο Netflix.

«Βόμβα» στο Οpen. Σαν βόμ­βα έσκασε πριν από λίγες μέρες η πα­ραίτηση του Θέμη Μάλλη. Ο διευ­θυντής ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του Open ενισχύει τις φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να βρίσκε­ται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι έπειτα από πέντε χρόνια.

Η εκπομπή δεν θα αλλάξει, ενώ την παραγωγή θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Από το Open στον ΣΚΑΪ θα βρε­θεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του αυτή τη φορά, Νάταλι Κάκκαβα. Οι δυο τους συζητούν με το κανάλι να αναλάβουν ρόλους στο επόμενο «Big Brother». Όσο για τον παρουσιαστή; Ο Γιώργος Τσαλίκης, μιλώντας στις κάμερες, απο­κάλυψε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του «Big Brother 2».

Ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυ­στραλία, όπου είχε ταξιδέψει για συ­ναυλίες, και στο αεροδρόμιο «Ελευ­θέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για δηλώσεις. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, Είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ πριν φύγω, εδώ και δύο μήνες. Χαί­ρομαι που θα ξεκινήσουμε, θα εί­μαι ο κεντρικός παρουσιαστής του "Big Brother". Το συμβόλαιο είναι 1 + 1 χρόνο. Είναι ισχυρό συμβό­λαιο, όπως πρέπει. Δεν το είπα δύ­σκολα το "ναι", γιατί με τον ΣΚΑΪ έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει για διάφορα πρότζεκτ. Μου αρέσει πάρα πολύ το πρότζεκτ, το παρακο­λουθούσα και πριν, σχολίαζα και το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δηλα­δή δεν έκανα δηλώσεις», ανέφερε ο τραγουδιστής. Στον ΣΚΑΪ ετοιμά­ζεται να κάνει comeback η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Queen Dina θα αναλάβει την παρουσίαση του «Αγρότης, μόνος, ψάχνει», που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Η πρώτη αποχώρηση-βόμβα ήταν εκείνη του Κρατερού Κατσούλη τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποι­ός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου». «Σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στη "Φωλιά των Κου-Κου". Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει», είπε συγκινημένος. Άγνω­στο παραμένει και το τι μέλλει γε­νέσθαι με την Κατερίνα Καραβάτου.

Τέλος, ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μουσι­κής σκηνής, ο Κωστής Μαραβέγιας, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ για μια νέα εκπομπή, μουσικού περιεχομένου.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved