Survivor: O Ασημακόπουλος δεν τη γλίτωσε τελικά από τον Σάκη και είναι ο δεύτερος υποψήφιος
Media

Survivor: O Ασημακόπουλος δεν τη γλίτωσε τελικά από τον Σάκη και είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε στον… τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο και έτσι είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα είχε όλα το σημερινό επεισόδιο του Survivor! Ίντριγκες, εντάσεις, κλάματα, τραυματισμούς και άλλα πολλά.

Όπως είδαμε στην αρχή του επεισοδίου της Τρίτης (15/6) η Ελένη Χαμπέρη, βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο αφού τα σχόλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν ιδιαίτερα καυστικά.

Οι παίκτες του Survivor διαγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό το πολυπόθητο έπαθλο ατομικής ασυλίας.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είδαμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίζεται στο πόδι, να πέφτει κάτω και να σφαδάζει από τους αφόρητους πόνους που ένιωθε. Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που κέρδισε τελικά την ατομική ασυλία και είχε την ευκαιρία να υποδείξει στο Συμβούλιο αυτόν που θα στείλει στον... τάκο και θα είναι αυτόματα ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο Συμβούλιο και λίγο αργότερα έδωσε τον λόγο στον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος επιχειρηματολογώντας τους λόγους αποφάσισε και υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Από το χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης βρισκόταν σε δίλημμα για το ποιον να ψηφίσει ανάμεσα στον Ασημακόπουλο και την Ελένη Χαμπέρη, επιλέγοντας τελικά την Ελένη Χαμπέρη. Σήμερα όμως είχε την ευκαιρία και ψήφισε και τον Ασημακόπουλο.

Ο παίκτης όπως δήλωσε λίγο αργότερα περίμενε την υποψηφιότητά του στο Survivor.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved