Survivor: Για πρώτη φορά το σπίτι που στέγαζαν τον έρωτά τους Σάκης και Μαριαλένα
Media

Survivor: Για πρώτη φορά το σπίτι που στέγαζαν τον έρωτά τους Σάκης και Μαριαλένα

Η εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε στη γειτονιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και μας έδειξε το σπίτι που στέγαζε τον έρωτά της με τον Σάκη Κατσούλη που είναι δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του survivor!

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να είναι κοντά με την πρώην αγαπημένη του, τελικά όμως φαίνεται πως οι ικανότητές του θα τον οδηγήσουν στον τελικό. Μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, φυσικά...

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης εκ των οποίων τον ένα συζούσαν στο Περιστέρι, χώρισε έναν χρόνο πριν και τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Εκείνη έφτιαξε τη ζωή της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως ο Σάκης όχι μόνο δεν κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή του αλλά μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να είναι κοντά της και να κάνει προσπάθεια να τα βρουν ξανά!

Να σας θυμίσουμε ότι σε ερώτηση που απηύθυνε ο Ατζούν Ιλίτζαλι στην Μαριαλένα για το ποια είναι τα συναισθήματα της για τον συγκεκριμένο συμπαίκτη της, είπε πως τον εκτιμά ως άνθρωπο και πως δεν περίμενε να μπει στο παιχνίδι. Ολοκλήρωσε την κουβέντα της λέγοντας πως έχει τελειώσει η ιστορία τους και πως ήρθε η ώρα να πάνε και οι δύο παρακάτω. Δεν ξέρουμε ποιος πίστεψε τα λόγια της καθώς εκ τότε έχουμε δει πολλά τρυφερά πλάνα, δηλώσεις και πόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον!

Λίγο πριν τον τελικό, ρεπόρτερ του Ευτυχείτε βρέθηκε στη γειτονιά της Μαριαλένας και μίλησε για αυτήν ο παππούς της, ο ξάδερφός της και η αδερφή της και είδαμε που στέγαζε το πρώην ζευγάρι τον έρωτά του.

Δείτε και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved