Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της – Αυτόν τον παίκτη «καίει»!
Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της – Αυτόν τον παίκτη «καίει»!

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το survivor και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή, love it!

Τι είπε η πρώην παίκτρια για τα σκηνικά που ήταν πρωταγωνίστρια; Ποιον παίκτη έδωσε στεγνά;

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν…».

Για τον Τριαντάφυλλο είπε: «Είναι ο μόνος που του τα έχω χώσει τόσο πολύ αλλά αγαπιόμαστε. Δεν ήθελε να παίξει, αλλά όταν μπήκαμε στα ατομικά, είδαμε όλοι ότι μπορεί και παίρνει νίκες, καταλάβαμε ότι δεν υπήρχε θέμα υγείας. Επειδή λιγοστεύαμε και είχαμε τραυματισμούς, λέγαμε ότι θέλει να πατήσει επί πτωμάτων, επειδή έπεφτε όλο το βάρος πάνω μας. Ο Ντάφυ έχει πει 100.000 πράγματα για όλους μας και μέσα στην ίδια μέρα μπορεί να άλλαζε γνώμη. Τον αγαπάω ακόμα δεν του έχω κρατήσει κακία».

Για το τρολάρισμα των amigos όταν αποχώρησε ο Ντάφυ, δήλωσε: «Ήταν για πλάκα και οτιδήποτε έχει να κάνει με σάτιρα είναι στα επιτρεπτά όρια. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τις ψυχές των παιδιών».

Για Σάκη και Μαριαλένα, τόνισε: «Έχουν ειπωθεί πολλά. Μπορεί να είναι όντως μαζί ή να το πουλάνε. Η Μαριαλένα επηρεάζεται σίγουρα, αν ήταν μόνη της στο παιχνίδι θα ήταν πιο μεγάλος ο θαυμασμός μου για εκείνη».

Για την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση: «Την πρώτη φορά που συμβαίνει παθαίνεις ένα σοκ, τη δεύτερη φορά που είχα μπει στον χορό άρχισα να σκέφτομαι στο κεφάλι μου όλο και περισσότερο. Ένα πρωί είχα ξυπνήσει και είπα ότι είναι «η μεγάλη του Παππά σχολή». Είναι πίσω από όλα αυτά και η εκπαίδευσή του σε άτομα που ήταν κοντά. Στοχοποιούσε άτομα και έριχνε λάσπη, κάτι τέτοιο νομίζω έκανε και ο Σάκης που είναι το "παιδί" του».

Όσον αφορά για τη Μαριάνθη και το σκηνικό που είχε γίνει: «Δεν έχω ζητήσει συγγνώμη. Η Χριστίνα στο ceremony δεν είχε άλλα επιχειρήματα να πει και φάνηκε από τον τρόπο της κουβέντας. Είμαι 100% σίγουρα ότι ήταν κατασκεύασμα του Αλέξη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved