Η τούρτα της μαμάς: Μια εξαφάνιση και μια αναγγελία γάμου συνταράσσουν την οικογένεια
Media

Η τούρτα της μαμάς: Μια εξαφάνιση και μια αναγγελία γάμου συνταράσσουν την οικογένεια

Η τούρτα της μαμάς: Η εξαφάνιση του Μάριου από το σχολείο του θα σημάνει συναγερμό σε όλες τις επίγειες δυνάμεις - Όσα θα δούμε αυτή την Πέμπτη στην ΕΡΤ1

Μπορεί η Μαριλού να γλίτωσε στο παρά πέντε τον γάμο με τον Πάκη, ένα άλλο μέλος της οικογένειας όμως δεν βλέπει την ώρα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο δαιμόνιος Μάριος εξαφανίζεται από το σχολείο του, για να εμφανιστεί 5 ώρες αργότερα και να ανακοινώσει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα ότι παντρεύεται! Ποια είναι η τυχερή; Κωμικοτραγικές καταστάσεις και σπαρταριστές ατάκες και στο 30ό επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στις 23:00.

Η εξαφάνιση του Μάριου από το σχολείο του θα σημάνει συναγερμό σε όλες τις επίγειες δυνάμεις: κρατικές και οικογενειακές. Για 5 ώρες το σπίτι στα Πετράλωνα θα μετατραπεί σε ένα τρελό στρατηγείο αναζήτησης του δαιμόνιου πιτσιρικά! Η ψυχραιμία, που δεν είναι και το πιο διαδεδομένο στοιχείο στην οικογένεια, θα απολεσθεί τελεσίδικα και τα σενάρια για το απευκταίο θα δίνουν και θα παίρνουν μέχρι αργά το απόγευμα, όταν συνοδεία μιας αστυνομικού θα εμφανιστεί ο πολύτιμος γόνος παρέα με τη Δήμητρα, τον μεγάλο έρωτα της μικρής ζωής του!

Η χαρά και η ανακούφιση από την έλευση του Μάριου γρήγορα θα δώσουν τη θέση τους στον πανικό και στο παράλογο, αφού το ανήλικο ζευγάρι ανακοινώνει τα σχέδιά του για τον επικείμενο γάμο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved