8 λέξεις spoiler: Θα δείτε τον έρωτα Βικτώριας - Μιχαήλ να ανθίζει!
Media

8 λέξεις spoiler: Θα δείτε τον έρωτα Βικτώριας - Μιχαήλ να ανθίζει!

8 λέξεις: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ. Η Βασιλική Παπαμιχαήλ έδωσε δυνατό spoiler.

Το ερωτικό - πολιτικό θρίλερ «8 λέξεις» οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση του. Ποια είναι η αίσθηση που σου άφησε αυτή η συνεργασία;

Όταν συνεργάζεσαι με άτομα αφοσιωμένα στη δουλειά τους, με στόχους και κατανόηση, το μόνο που μπορεί να σου αφήσει είναι αισθήματα χαράς Θα έλεγα, ίσως, χαρμολύπη. Γεμάτη ευγνωμοσύνη, αλλά και μια στενοχώρια. Αναπόφευκτα, «χωρίζεις» με άτομα τα οποία ήταν για κάποιους μήνες οικογένεια σου.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που κλήθηκες να αντιμετωπίσεις «υπηρετώντας» τον ρόλο της Βικτώριας;

Σκηνές δύσκολες, και υποκριτικά και σεναριακά. Όμως, όταν έχεις τους κατάλληλους να σε σκηνοθετούν, όλα κυλούν όμορφα. ΓΓ αυτό και το επάγγελμα μας είναι καθαρά ομαδικό.

Η Βικτώρια έχει μάθει για την οριστική ρήξη του Άκη με τον Δημήτρη. Αισθάνεται δικαιωμένη που ακύρωσε τον γάμο της με τον τελευταίο;

Εσωτερικά νιώθει δικαίωση, σαν να της φεύγει ένα βάρος. Πάντα ήταν ειλικρινής με όλους, έτσι ήθελε κάποτε να εξηγήσει και στον Άκη τι έγινε ακριβώς και οδηγήθηκε στο τέλος της αυτή η σχέση - γάμος.

Στα προσεχή επεισόδια, «όμως, βλέπουμε τον Μιχαήλ να της αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν διέπραξε φόνο. Πώς εξελίσσεται πλέον η σχέση τους;

Όπως προανέφερα, ούσα ειλικρινής, ζητάει και από τους γύρω της να είναι. Από τη μία το εκτιμά και το δείχνει, ενώ από την άλλη θα τη δούμε σοκαρισμένη και σίγουρα προβληματισμένη.

Η Βικτώρια θα ξεπεράσει εύκολα αυτή την απρόσμενη αποκάλυψη;

Δεν θα κρατήσει κακία στον Μιχαήλ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ, ύστερα από όλα αυτά τα εμπόδια που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν, θα παντρευτούν; Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα δείτε έναν απόλυτο έρωτα να ανθίζει.

Η νεαρή γυναίκα είναι υπερπροστατευτική με τον Άγγελο και έρχεται σε σύγκρουση με όλους. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει λίγο τη στάση της;

6α κατανοήσει και θα εξηγήσει σε όλους τις σκέψεις της και τις ανασφάλειες της γύρω από αυτό το θέμα. Το μόνο που θέλει η Βικτώρια είναι να δώσει όσο περισσότερη αγάπη μπορεί στον Άγγελο. Τον νιώθει παιδί της και θα το δείξει έντονα.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Ανατροπές. Μάλιστα, μπορώ να πω ότι είναι αρκετές. (Γελάει.)

Το φινάλε είναι αυτό που θα ήθελες για την ηρωίδα σου και γενικά για τη σειρά;

Το φινάλε που ήθελα είναι αυτό που έχουμε ήδη γυρίσει. Θα δούμε τη Βικτώρια χαρούμενη, έτσι όπως ήταν όταν μπήκε στη σειρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved