Τσορτέκης – Αλεξανδρής – Κοτσοβούλου λαμβάνουν… «Καρτ ποστάλ»
Media

Τσορτέκης – Αλεξανδρής – Κοτσοβούλου λαμβάνουν… «Καρτ ποστάλ»

Καρτ ποστάλ: Η ΕΡΤ1 έχει αποφασίσει, πέρα από τις κωμικές σειρές που έβγαλε φέτος στον «αέρα», να εντάξει στο πρόγραμμα της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022 κάποιες ακόμη.

Μία από αυτές φέρει τον τίτλο «Καρτ ποστάλ» και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, με τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Παπαβασιλείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το my tv, η εν λόγω σειρά αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες σε καθεμία από τις οποίες παίζουν διαφορετικοί ηθοποιοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αλίνα Κωτσοβούλου και, φυσικά, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο σε όλες τις ιστορίες, βρέθηκαν στο μαγευτικό τοπίο της Λίμνης του Αγίου Νικολάου Κρήτης όπου γύρισαν το επεισόδιο με τίτλο «Ο μέγας αγιασμός».

Μια ημέρα γιορτινή, ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) θα γνωρίσει τον μονήρη Γιώργο (Γιάννης Τσορτέκης), ο οποίος ζει στο περιθώριο μιας μικρής κοινωνίας. Ο Γιώργος έχει στιγματιστεί άδικα, με αποτέλεσμα να θεωρείται ύποπτος για μια ανεξιχνίαστη δολοφονία. O Λεωνίδας (Δημήτρης Αλεξανδρής), επιστήθιος φίλος του Γιώργου, μαζί με τη Μαρία (Αλίνα Κοτσοβούλου), προσπαθούν να τον εντάξουν ξανά στην κοινωνία. Τριάντα χρόνια μετά, η αλήθεια αποκαλύπτεται, και είναι καθηλωτική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved