Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας ξεσκεπάζει την πλεκτάνη Μάρκου και Κέντρας
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας ξεσκεπάζει την πλεκτάνη Μάρκου και Κέντρας

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας, αφού υπογράφει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος σε ένα μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής.

Έκτοτε, σύμφωνα με το my tv, ψάχνει στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά του και γρήγορα καταφέρνει να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη που του έστησε η πρώην σύζυγός του, Κέντρα, σε συνεργασία με τον Μάρκο...
Μπορεί ο Αχιλλέας και η Κέντρα να έχουν χωρίσει, όμως εκείνη δεν πρόκειται να ηρεμήσει εάν δεν τον εκδικηθεί για το παιχνίδι που έπαιξε πίσω από την πλάτη της.
Αναφερόμαστε στη συμμετοχή της σε προκηρύξεις του Δημοσίου, που είχαν στόχο την αναγέννησή της, ενώ χρειάστηκε να πλαστογραφήσει την υπογραφή της, Βέβαια, για το σχέδιο... εκδίκησης, η γυναίκα έχει βρει τον απόλυτο σύμμαχο στο πρόσωπο του Μάρκου, ο οποίος θέλει να τον καταστρέψει για δικούς του λόγους.


Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Κέντρα καταφέρνει να πείσει τον Αχιλλέα να υπογράψει την άρση του προγαμιαίου συμβολαίου, μέσω του οποίου δεν έχει πλέον καμία αξίωση απ' αυτό, ενώ στη συνέχεια το όνομα του εμπλέκεται σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής. Η πάμπλουτη αριστοκράτισσα, με τη βοήθεια του Μάρκου, έχει μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό του στην Ελβετία 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φαίνονται αδήλωτα. Αυτή η εξέλιξη πανικοβάλλει τον Αχιλλέα, ο οποίος προσπαθώντας να αποτρέψει τη σύλληψή του αρχίζει να ψάχνει για στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του και ότι όλο αυτό είναι μία καλοστημένη πλεκτάνη της Κέντρας και του Μάρκου.
Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, ζητάει τη βοήθεια του Φώτη, του Ζούβα και της Σύλβιας. Κι ενώ η Κέντρα προσπαθεί να ψαρέψει τον Φώτη για να δει τι στοιχεία μπορεί να έχει συλλέξει από το γραφείο της, την ίδια στιγμή της τηλεφωνούν από μία τράπεζα και αποκαλύπτεται το έμβασμα που έβαλε στον Μάρκο.

Εκείνη τη στιγμή, ο πρώτος στέλνει με διακριτικό τρόπο ένα μήνυμα στον Ζούβα, ο οποίος παρακολουθεί την κάθε κίνηση του Μάρκου, με σκοπό να αποκτήσει το πολυπόθητο λάπτοπ του.Έπειτα ο φορητός υπολογιστής φτάνει στα χέρια του Αχιλλέα και προσπαθεί να ανασύρει πληροφορίες, ενώ την ίδια ώρα η Σύλβια, από άλλον υπολογιστή, θυμάται τους κωδικούς και έχει πρόσβαοη στα μέιλ του Μάρκου. Αργότερα, ο πρώτος καταφέρνει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της Κέντρας και ταυ Μάρκου και να διασύρει τον άντρα, ακόμη μία φορά, μπροστά σε όλους. Κυρίως στη Ρενάτα η οποία σκέφτεται μία πρόταση που της έχει κάνει ο Μάρκος να φύγουν μαζί για την άλλη άκρη του κόσμου, κάνοντας μία νέα αρχή σε όλα. Τότε εμφανίζεται ο Αχιλλέας, ο οποίος στριμώχνει τον Μάρκο και τον αναγκάζει να ομολογήσει την αλήθεια, καταφέρνοντας να αναδειχθεί και πάλι ο νικητής οε αυτή τη μάχη για την καρδιά της Ρενάτας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved