Survivor: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Η ανακοίνωση του Λιανού για τον επόμενο αγώνα-Άφωνοι οι παίκτες
Media

Survivor: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Η ανακοίνωση του Λιανού για τον επόμενο αγώνα-Άφωνοι οι παίκτες

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που δεν περίμενε κανείς! Σε μεγάλη ένταση οι παίκτες όσο πλησιάζει η πεντάδα.

Την ερχομένη Κυριακή (20-06) θα δούμε έναν ακόμη παίκτη να αποχωρεί αφήνοντας πίσω στον Άγιο Δομίνικο την πεντάδα.

Τα αγωνίσματα έχουν γίνει σαφώς πιο απαιτητικά καθώς πλέον είναι ατομικά και ο καθένας αγωνίζεται για την παραμονή του στο ριάλιτι δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει πως ο ένας δεν βοηθά ή δεν συμπαραστέκεται ή δεν εμψυχώνει στον άλλον κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα του παίκτες περίμενε μια ακόμη ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιάνο, μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους παίκτες καθώς δεν την περίμεναν.

Πρόκειται για το αγώνισμα της Κυριακής, όπου κάθε Κυριακή για όσες έχουν απομείνει, οι παίκτες δεν μπαίνουν δε διαδικασία ατομικού αγωνίσματος αφού αυτά διεξάγονται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, μαζί με τις ατομικές ασυλίες και τους υποψήφιους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε πως οι παίκτες στο αγώνισμα της Κυριακής θα αγωνιστούν σε μεικτές ομάδες με τους παίκτες του Ρουμανικού Survivor αυτή τη φορά.

Τους αποκάλυψε δε πως οι δύο φιναλίστ που θα φτάσουν στην τελική αναμέτρηση του αποψινού αγωνίσματος, θα είναι οι δύο αρχηγοί των νέων μεικτών ομάδων ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία ενώ τα δυο κορίτσια, δηλαδή η Μαριαλένα και η Ελένη θα είναι σε ξεχωριστές ομάδες.

Δες το σχετικό απόσπασμα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved