Γιάννης Στάνγκογλου: Θα μείνετε άφωνοι με την αποκάλυψη για την κόρη του στην Ελεονώρα Μελέτη
Media

Γιάννης Στάνγκογλου: Θα μείνετε άφωνοι με την αποκάλυψη για την κόρη του στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα δυο παιδιά του, αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος!

Ο ηθοποιός για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στο θέατρο, δήλωσε: «Έπεσαν τα φώτα στο θέατρο, γιατί το θέατρο έχει φώτα. Πιστεύω όμως ότι δεν ισχύει αυτό μόνο στο θέατρο. Μόνο θετικό το βλέπω ότι ξεκίνησε όλο αυτό το θέατρο. Με κάποια πέφτεις από τα σύννεφα, με κάποια όχι.»!

Και πρόσθεσε: «Μόνο σε ένα θετικό δρόμο μπορεί να βγάλει όλο αυτό. Νιώθω ότι υπάρχει ένα τέλος εποχής στα πράγματα. Ο καθένας είναι με ό,τι τρόπο το βλέπει. Δεν έχω έρθει προσωπικά κοντά σε κάτι τέτοιο, από όλα αυτά που ακούστηκαν. Αν ήμουν δίπλα, σίγουρα θα είχα αντιδράσει. Για κάποια έπεσα από τα σύννεφα, για κάποια άλλα όχι. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με το θέατρο, κι έχουν πολύ μεγάλο ήθος και κάνουν τη δουλειά τους με υγεία».

Στη συνέχεια μίλησε για τα δυο παιδιά του και προέβη σε μία αποκάλυψη για την κόρη του, Φοίβη που δεν γνωρίζαμε!

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι η κόρη του έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις και συγκεκριμένα έχει παίξει δύο φορές στην παράσταση Οιδίποδα τύραννο, όμως έχει κλήση στην μουσική.

Και υπογράμμισε: «Η κόρη μου εκφράζεται πιο πολύ στη μουσική, αν και έχει πάρει μέρος σε παραστάσεις. Ο γιος μου όχι τόσο, γιατί είναι επτά ετών. Η κόρη μου δεν έχει δει τις Άγριες Μέλισσες, η τηλεόραση δεν παίζει πολύ μέσα στο σπίτι μας. Ανοίγουμε κυρίως για ταινίες. Ήταν περίεργο για τη Φοίβη όλο αυτό, γιατί πολλοί συμμαθητές της έβλεπαν Μέλισσες και της έλεγαν πράγματα. Μιλάω πολύ με τα παιδιά μου και τους εξηγώ ότι είναι μια κανονική δουλειά, όπως όλες οι άλλες δουλειές. Δεν θα είχα πρόβλημα αν ήθελαν να ασχοληθούν στο μέλλον με την υποκριτική»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved