Γιώργος Τσαλίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ
Media

Γιώργος Τσαλίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ

O Γιώργος Τσαλίκης  έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ!

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφοντας από το ταξίδι του στην Αυστραλία είχε μιλήσει ανοιχτά για τα επαγγελματικά του σχέδια, κάτι που ενόχλησε τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», ήταν οι δηλώσεις του τραγουδιστή με τον τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, να καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη λόγω εχεμύθειας!

Χθες, η Έλενα Πολυκάρπου στο Ευτυχείτε ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Γιώργος Τσαλίκης δεσμευόταν να μην αποκαλύψει τίποτα για τους όρους της σύμβασής του αλλά και το περιεχόμενο όπως έχουν και πάρα πολλά συμβόλαια και αν αυτό γίνει θα έχει οικονομική ρήτρα…»! «Το θέμα ξεκίνησε όταν ερχόμενος από την Αυστραλία στο αεροδρόμιο λέγοντας ότι θα είναι ο παρουσιαστής ουσιαστικά του Big Brother και είπε πράγματα που συνήθως λέγονται από το κανάλι και υπήρχαν λεπτομέρειες όπως υπέγραψα πριν δύο μήνες ότι το συμβόλαιό μου έχει ισχύ ένα χρόνο… Καταγγέλλει το συμβόλαιο του Τσαλίκη για λόγους εχεμύθειας…»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, όπου τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε:«Είμαι μια χαρά. Ήταν μια μεγάλη μέρα, όπως λένε και στο χωριό μου. Πέρα από τα τηλεοπτικά δίνουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνο ασταμάτητα.

Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός. Αυτό που έγραψα στο post είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί ποτέ αυθόρμητα, με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συνετός. Όταν μιλάω πάντα είμαι προσεκτικός. Έχει πάρει την νομική οδό. Θα πρέπει να είμαι φειδωλός και προσεκτικός. Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Θα δικαιωθώ».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από τη Φωλιά των Κου Κου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved