Το Πρωινό: Η ατάκα on air του Λιάγκα για το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου με τον ΑΝΤ1
Media

Το Πρωινό: Η ατάκα on air του Λιάγκα για το συμβόλαιο του Ουγγαρέζου με τον ΑΝΤ1

Στο Πρωινό σχολίασαν το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιάγκας είπε την ατάκα για το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον ΑΝΤ1!

«Το συμβόλαιο το υπογράφει ο ΣΚΑΪ, όχι ένας εκπρόσωπος του καναλιού. Επομένως, αυτό που λέγεται ότι άλλαξε ο διευθυντής, άρα αλλάζουν και οι συνεργασίες, δεν ισχύει. Ισχύει η υπογραφή του σταθμού. Ο όρος της εχεμύθειας δεν είναι καθόλου συγκεκριμένος. Μπορεί αύριο να πεις ότι «εχθές έκανε κρύο» και να σου πουν ότι «αυτό δεν έπρεπε να το πεις γιατί καλύπτεται από τον όρο της εχεμύθειας. Απλώς πατάνε σε αυτό το πράγμα για να αποφύγουν να πληρώσουν αυτό που θα διεκδικήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Εκείνος τους έδωσε πάτημα. Δεν έπρεπε να τοποθετηθεί, εφόσον ήξερε ότι υπάρχει μία έκρυθμη κατάσταση…», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Και με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του Βαγγέλη, ο Δημήτρης τόνισε: «Αφού είχε υπογεγραμμένο συμβόλαιο, τι ήθελε να πάει να το πει δημόσια; Και να μην τον κάνουν παρουσιαστή, θα κάθεται και θα πληρώνεται».

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ρώτα εμένα»! H Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη γνώμη…

Και εκεί που είχε «ανάψει» η κουβέντα σχετικά με τις κινήσεις του Γιώργου Τσαλίκη, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις κινήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Επειδή ξέρω τις κινήσεις του Δημήτρη, κάνει σωστές κινήσεις. Δεν το λέω ειρωνικά».

Δείτε την αντίδρασή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved