Το Πρωινό: Κώστας Τσουρός: «Αν φύγω εγώ, ο Ουγγαρέζος θα περάσει καλά στη Ναταλία Γερμανού»
Media

Το Πρωινό: Κώστας Τσουρός: «Αν φύγω εγώ, ο Ουγγαρέζος θα περάσει καλά στη Ναταλία Γερμανού»

O Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και να πηγαίνει στο Mega και τη θέση του να παίρνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Κώστας Τσουρός είπε: «Από τον Απρίλιο έχω διαβάσει τα πάντα, ότι θα κάνω εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ότι θα παρουσιάσω εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που υπάρχει για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Ότι έχω συζητήσει, έχω συζητήσει, αλλά μέχρι τις 11 Ιουλίου είμαι στο “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha. Με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο…».

Και συνέχισε: «Με τη Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Είμαστε τρία χρόνια και είμαστε σαν να είμαστε οικογένεια. Φυσικά και ξέρει ότι έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι ντόμπρος. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαστε δεμένοι σε μία καρέκλα και όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή».

Και τόνισε ο Κώστας: «Πέρασα τέλεια στο Το Πρωινό, αν εξαιρέσουμε την πρώτη μέρα ψυχρολουσίας. Ο ιδρώτας ήταν μέχρι κάτω, είχα πάθει σοκ» και θυμήθηκε πως ήταν η πρώτη μέρα στην ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έλα εδώ Δημήτρη να τα μοιράσουμε. Να έρθει ο Κώστας εδώ, να πάω εγώ στο Mega και εσύ στον Alpha με τη Ναταλία».

Και τότε ο Κώστας Τσουρός είπε στον Δημήτρη: «Δημήτρη, Καλύτερα δε γίνεται».

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής, ο Κώστας δήλωσε: «Ο καλύτερος Έλληνας παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά από τα καλά στοιχεία σου τα έχω πάρει. Είσαι από τους ανθρώπους-πρότυπα. Από γυναίκες δεν μπορώ να μην αναφέρω τη Φαίη Σκορδά διότι με εκείνη έχει ταυτιστεί η αρχή μου στη ψυχαγωγία. Και η Ναταλία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια».

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved