8 Λέξεις: Τα σκληρά λόγια της Ιφιγένειας στην Κατερίνα – Δείτε πρώτοι πλάνα από το νέο επεισόδιο
Media

8 Λέξεις: Τα σκληρά λόγια της Ιφιγένειας στην Κατερίνα – Δείτε πρώτοι πλάνα από το νέο επεισόδιο

Tι θα δούμε σήμερα, 17 Ιουνίου στη σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις

Στο σημερινό επεισόδιο (17/6) της σειράς, 8 Λέξεις, ο Μιλτιάδης στεναχωριέται πολύ όταν αποχαιρετάει τον Άλκη που φεύγει για Αμερική, χαίρεται όμως που το παιδί του κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.

Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να τα βρουν οι γονείς της, απογοητεύεται πολύ όμως από τη στάση και των δύο.


Ο Αιμίλιος πνίγεται από τις ενοχές και προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που η Μάγδα έφτασε στην απόπειρα. Απ’ την άλλη, η Ελισάβετ δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Αιμίλιος την ξεπέρασε και ο Σίμος προσπαθεί να τη συνετίσει. Η Ηλιάνα ανακοινώνει στον πατέρα της και την Αποστολία ότι φεύγει για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει άλλα στο μυαλό της.

Ο Μιχαήλ προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει τη σχέση του με τη Βικτώρια, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει το ένοχο παρελθόν του. Ο Μιχαήλ καταρρακώνεται όταν την βλέπει να ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και του ξεκαθαρίζει ότι δεν φεύγει για επαγγελματικούς λόγους.



Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς της, όμως όλα δείχνουν πως είναι πολύ αργά πια. Η μεγάλη μέρα του γάμου του Άκη με την Αποστολία έχει φθάσει και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Ο Αιμίλιος όμως, δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα. Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του και νιώθει τεράστιες ενοχές. Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δείχνουν ο Άκης και η Αποστολία που περνάνε χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους. Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι σε τέλμα καθώς έχουν ξεμείνει από θέματα για τσακωμό. Η Δάφνη κάνει μια κίνηση προς τον Έκτορα και του δείχνει έτσι την ερωτική της διάθεση απέναντί του ενώ ο Οδυσσέας κάνει μία νέα γνωριμία. Η Ολυμπία δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και κάνει τεράστια βήματα για να φτιάξει τη σχέση της με τον Νικηφόρο, καθώς νιώθει μεγάλη υποχρέωση απέναντί του μετά από αυτό που έγινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved