Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένοι Λιάγκας – Σκορδά: «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»
Media

Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένοι Λιάγκας – Σκορδά: «Αγκάλιαζε τη μάνα που της σκότωσε το παιδί της»

Το Πρωινό ασχολήθηκε με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας είναι σοκαρισμένοι.

Η Φαίη Σκορδά συγκλονισμένη από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά αναφώνησε: «ποιος κοιμήθηκε το βράδυ; Ποιος δεν το συζητάει;».

Ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής του Ant1 «Στην κηδεία της γυναίκας που είχε σκοτώσει, είχε το παιδί αγκαλιά. Τι λόγο είχε να πάρει το παιδί και να πάει στην κηδεία και δεύτερον, η σκηνή που με έχεις συγκλονίσει είναι που αγκαλιάζει έναν προς έναν τους συγγενείς της γυναίκας του και δη τη μάνα της γυναίκας που φέρεται ότι δολοφόνησε, για να της συμπαρασταθεί»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Επί 37 μέρες είχε σκηνοθετήσει και ακολουθήσει ένα σχέδιο, κορόιδευε όλον τον κόσμο, απορώ πώς είναι δυνατός να κάνεις δολοφονία και από εκεί και πέρα πώς σου πάει να αγκαλιάζεις τη μάνα, που τους σκότωσες το παιδί της».

Και η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι τους, έβαλε το μωρό να είναι δίπλα στη νεκρή μάνα, σκότωσε το σκυλί τους, είπε σε όλους ότι ήταν ξένοι, έβγαινε στις κάμερες, ανέβασε post… Μετά αυτή η μάνα τι να κλάψει; Να ξέρεις ότι έχεις αγκαλιάσει αυτό που σκότωσε την κόρη σου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved