Προσωπικά: Ξένια Καλογεροπούλου - Η τυχαία συνάντηση με τον Μάνο Χατζηδάκι που της άλλαξε τη ζωή
Media

Προσωπικά: Ξένια Καλογεροπούλου - Η τυχαία συνάντηση με τον Μάνο Χατζηδάκι που της άλλαξε τη ζωή

Προσωπικά: Η  Ξένια Καλογεροπούλου θυμάται την χρυσή εποχή του κινηματογράφου αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε...

Καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση βρέθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου. Το βράδυ της Παρασκευής 18/6 προβλήθηκε η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στην εκπομπή, Προσωπικά.

Η Ξένια Καλογεροπούλου περιέγραψε τη συνάντηση στα νεανικά της χρόνια που έμελλε να της αλλάξει τη ζωή...

«Ήμουν πολύ νέα. Με φώναξε ο Μάνος Χατζηδάκις όπως περπατούσα στον δρόμο και μου λέει: Σινεμά θέλεις να κάνεις; Τον γνώριζα φυσικά. Του απάντησα θετικά και μετά με φωνάξανε κι έκανα την κυρά μας τη μαμή», είπε για την πρώτη της ταινία.

Όσο για τις δύσκολες εποχές που βίωσε, η Ξένια Καλογεροπούλου εξομολογήθηκε: «Περάσαμε διάφορες περιόδους. Επειδή ανεβάζαμε διάφορα έργα, μπορεί το ένα να είχε επιτυχία, άλλο πάλι, μπορεί να μην είχε. Επειδή δεν ήταν και τόσο εμπορική η δουλειά που κάναμε. Παίρναμε βερεσέ κρέας από τον πατέρα του Γιάννη που ήταν χασάπης και από τον μπακάλη που ήταν στον δρόμο μας και λέγαμε:"Όπως έρχεσαι, φέρε καμιά εφημερίδα και τσιγάρα"».

Η χαρά της μάλιστα κάθε φορά που εξασφάλιζε χρήματα ήταν μεγάλη: «Όταν τελείωνε η εποχή αυτή του βερεσέ. Αυτό που κάναμε ήταν να τρέξουμε να αγοράσουμε εσώρουχα και τα απολύτως βασικά. Μόλις πήγαινε καλά μια δουλειά πήγαινα και αγόραζα εσώρουχα», ανέφερε μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved