Γλυκά Νερά: «Ήμουν βέβαιος ότι είναι ο δράστης, έχω κάνει εκπαίδευση στη γλώσσα του σώματος»
Media

Γλυκά Νερά: «Ήμουν βέβαιος ότι είναι ο δράστης, έχω κάνει εκπαίδευση στη γλώσσα του σώματος»

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής (18/6) με αφορμή τις δραματικές και σοκαριστικές εξελίξεις στα Γλυκά Νερά.

Μαζί με τους συνεργάτες της μπήκαν ξανά στο στούντιο και από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος ήταν σίγουρος από την αρχή ότι ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν ο δράστης.

«Πατούσα φρένο συνέχεια για να μην έχουμε εκτροπή και προκαλέσουμε καραμπόλα», του είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη με εκείνον να της απαντά στον τηλεοπτικό αέρα:

«Η εκτροπή είναι μέσα στο παιχνίδι με την καλή έννοια κι όχι αυτή που θα προκαλέσει ατύχημα. Εσύ έχεις το δημοσιογραφικό μάτι που δεν μπορεί να ταυτιστεί με το αστυνομικό μάτι. Επιτρέψτε μου να πω ότι πέρα από αυτά που είχα στο μυαλό μου, είχα και σχετική πληροφόρηση, ήμουν βέβαιος από το πρώτο βράδυ ότι αυτός ήταν ο δράστης. Αυτό ενισχύθηκε και από την περιβόητη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ. Έχω κάνει ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω έχω κάνει είμαι διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών. Ό,τι έμαθα από τους Αμερικάνους τα είδα πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο στο βίντεο που δείξατε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved