Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα υπονοούμενα της Νικολούλη στο «Τούνελ» για τον δράστη - Είχε συνεργό;
Media

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα υπονοούμενα της Νικολούλη στο «Τούνελ» για τον δράστη - Είχε συνεργό;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη είχε τακτική επικοινωνία με τον δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Κάτι που αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της.

Μάλιστα, δόθηκαν και στο φως της δημοσιότητας και κάποιες από τις συνομιλίες που είχε μαζί του επισημαίνοντας πως την απέφευγε και δεν ήθελε να συναντηθούν αλλά ούτε και να της δώσει τηλεοπτική συνέντευξη -ούτε καν να μιλήσουν στο τηλέφωνο- επιλέγοντας να της στέλνει αμέτρητα γραπτά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε από μόνος του εκτεθεί νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας δηλώσεις.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις λοιπόν για τη σκληρή δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, η εκπομπή επέστρεψε εκτάκτως στο πρόγραμμα του ALPHA, το βράδυ της Παρασκευής (18/6).
Φυσικά, ολόκληρο το «Τούνελ» ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην άγρια δολοφονία της 20χρονης από τον 33χρονο πιλότο σύζυγό της.

Η Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχολίασε τα πάντα όμως άφησε και κάποιες αιχμές και υπονοούμενα.


Σχολιάζοντας τον τρόπο που παραβιάστηκε το παράθυρο από το οποίο μπήκαν οι υποτιθέμενοι δράστες, ανέφερε πως αν ο γείτονας ο οποίος απουσίαζε εκείνο το βράδυ ήταν στο σπίτι του, θα τον είχε δει, όμως «έτυχε» η δολοφονία να γίνει το βράδυ που έλειπε.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν παραβίασε το παράθυρο, δίπλα μένει και ένας άλλος ένοικος. Εκείνη τη νύχτα έτυχε να λείπει. Αν ήταν εκεί θα έβλεπε. Θα είχε το οπτικό πεδίο να δει. Συνήθως δεν έλειπε. Κι εκείνη τη νύχτα όμως έτυχε να λείπει και παραβίασαν και το παράθυρο. Όλο αυτό δεν ξέρω αν είναι και κάτι τυχαίο. Το άνοιξαν απέξω για να δείξουν ότι κάποιος το παραβίασε. Ήταν κάπως λίγο μισάνυχτο αλλά απέξω έγινε δουλειά. Κάποιος έπρεπε απέξω να κάνει τη δουλειά. Αν την έκανε από μέσα θα είχε φανεί από την αρχή. Αν ήταν ο ένοικος εκεί θα το έβλεπε, άρα γνώριζε ότι έλειπε εκείνο το βράδυ. Θα μου πείτε... τυχαίο; Όλα αν τα μελετήσεις κάτι σου δείχνουν συγκεκριμένο», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved