Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη - Ακούστε για πρώτη φορά
Media

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι συνομιλίες του πιλότου με την Νικολούλη - Ακούστε για πρώτη φορά

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής (18/6) με αφορμή τις εξελίξεις στα Γλυκά Νερά.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε τακτική επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Καρολάιν. Κάτι που αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της.

Επιπλέον, επεσήμανε πως στις μεταξύ τους συζητήσεις, εκείνος της έγραφε μία στον ενικό και μία στον πληθυντικό.

Μάλιστα, δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας και κάποιες από τις συνομιλίες που είχε μαζί του επισημαίνοντας πως την απέφευγε και δεν ήθελε να συναντηθούν αλλά ούτε και να της δώσει τηλεοπτική συνέντευξη -ούτε καν να μιλήσουν στο τηλέφωνο- επιλέγοντας να της στέλνει αμέτρητα γραπτά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε από μόνος του εκτεθεί νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας δηλώσεις.

Σε κάποια από αυτές τις συνομιλίες τους, ο πιλότος ενημέρωσε την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων, πως πληροφορήθηκε ότι ένας ιερέας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι η Καρολάιν είχε πάει να εξομολογηθεί και να μιλήσει για κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε από πού το έμαθε καθώς αυτό δεν ήταν κάτι που ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Υπήρχε κάποιος που είπε ότι η Καρολάιν είχε ασφάλεια ζωής; Ποια εκπομπή; Πες μου ένα όνομα που ανέφερε κάτι τέτοιο. Κυρία Αγγελική μόλις μου μετέφεραν ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και σας είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας - πράγμα απίθανο- τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό. Θα λογοδοτήσει.», είπε μεταξύ άλλων ο πιλότος στην Αγγελική Νικολούλη η οποία για άλλη μια φορά του επεσήμανε ότι αναρωτιέται πώς έμαθε μια τέτοια πληροφορία.

Τότε εκείνος συνέχισε λέγοντας: «Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την Εισαγγελία θα πάνε και στην Αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του στη δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο. Αυτό είναι το 5% από αυτά που φτάνουν στα αυτιά μου κάθε μέρα.».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved