Φως στο Τούνελ: Αυτά τα νούμερα έκανε η Νικολούλη στην έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά!
Media

Φως στο Τούνελ: Αυτά τα νούμερα έκανε η Νικολούλη στην έκτακτη εκπομπή για τα Γλυκά Νερά!

 Η Αγγελική Νικολούλη άναψε εκτάκτως τα φώτα του «Τούνελ» για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά και καθήλωσε τους τηλεθεατές! 

Όσο η ώρα της εκπομπής, Φως στο Τούνελ, περνούσε και η αγωνία μεγάλωνε, τόσο τα νούμερα έπαιρναν την ανιούσα!

Η έκτακτη εκπομπή έφτασε μέχρι και στο 52,7%.

Αναλυτικά τα νούμερα από την έναρξη της εκπομπής, Φως στο Τούνελ στο γενικό σύνολο είναι: 28,4% – 31% – 40,4%, 41,5% – 42,9% – 44,9% – 50,6% – 50,7% – 52,7% – 50,2%.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο και το 50,2%: 29,4% – 32,1% – 40% – 41,2% – 43,9% – 47,4% – 48,1% – 50,2% – 47,4%.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε τακτική επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Καρολάιν. Κάτι που αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της.

Επιπλέον, επεσήμανε πως στις μεταξύ τους συζητήσεις, εκείνος της έγραφε μία στον ενικό και μία στον πληθυντικό.

Μάλιστα, δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας και κάποιες από τις συνομιλίες που είχε μαζί του επισημαίνοντας πως την απέφευγε και δεν ήθελε να συναντηθούν αλλά ούτε και να της δώσει τηλεοπτική συνέντευξη -ούτε καν να μιλήσουν στο τηλέφωνο- επιλέγοντας να της στέλνει αμέτρητα γραπτά μηνύματα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε από μόνος του εκτεθεί νωρίτερα στις τηλεοπτικές κάμερες κάνοντας δηλώσεις.

Σε κάποια από αυτές τις συνομιλίες τους, ο πιλότος ενημέρωσε την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων, πως πληροφορήθηκε ότι ένας ιερέας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι η Καρολάιν είχε πάει να εξομολογηθεί και να μιλήσει για κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος και είδαμε και σε ένα βίντεο ντοκουμέντο, έ να σκουρόχρωμο αυτοκίνητο ενδέχεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με μαρτυρία που δέχθηκε το "Φως στο τούνελ"!

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο βρέθηκε στα Γλυκά Νερά και, ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα, προέκυψε πως δεν ήταν γνωστό στη γειτονιά.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και άκουσε, συγκλονισμένη στον «αέρα» του ALPHA, μια μαρτυρία που -όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος- «έλυσε πολλές απορίες της» και έβαλε ξανά στο κάδρο το προαναφερθέν σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved