Γλυκά Νερά: Το μήνυμα της μάνας της Καρολάιν στα μέσα - Η δημόσια έκκλησή της
Media

Γλυκά Νερά: Το μήνυμα της μάνας της Καρολάιν στα μέσα - Η δημόσια έκκλησή της

Γλυκά Νερά:  Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, φίλη της μάνας της Καρολάιν μετέφερε το μήνυμά της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα η μητέρα της Καρολάιν ευχαριστεί τους πάντες για το ενδιαφέρον, αλλά ζητά από τα μέσα να σεβαστούν το πένθος της.

H μητέρα της άτυχης Καρολάιν βρίσκεται σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο 32χρονος πιλότος δολοφόνησε την κόρη της στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται: «Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη.»

Και τόνισε: « Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved