Survivor Spoiler: Ζήτησε η Μαριαλένα να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο πριν τον τελικό;
Media

Survivor Spoiler: Ζήτησε η Μαριαλένα να αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο πριν τον τελικό;

Survivor Spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα των Ελλήνων φιναλίστ με του Ρουμάνους αλλά και την αποχώρηση ενός από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι. 

Έχουν μείνει μόλις δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές τόσο για τους ίδιους τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές.

Απόψε, Κυριακή (20/6), ο Ασημακόπουλος, η Ελένη Χαμπέρη και ο Κόρο θα καρδιοχτυπήσουν μέχρι να ακουστεί το όνομα εκείνου που αποχωρεί από το παιχνίδι, μιας και οι τρεις τους είναι υποψήφιοι για... επιστροφή στην Ελλάδα.

Και μπορεί τα spoilers αποχώρησης να θέλουν τον Ασημακόπουλο να είναι εκείνος που αποχαιρετά το παιχνίδι, όμως άλλο είναι το σπόιλερ που πραγματικά εκπλήσσει τις τελευταίες ώρες και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, φανερά καταβεβλημένη από τους τραυματισμούς στα πόδια της αλλά και από την κακή ψυχολογία της μιας και είναι σχεδόν έξι μήνες μέσα στο παιχνίδι, ζητάει από την παραγωγή του παιχνιδιού να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με όσους διαδίδουν το συγκεκριμένο σπόιλερ, ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της τους τελευταίους τέσσερις μήνες, προσπαθεί να την κάνει να αλλάξει γνώμη, κάτι που είναι αβέβαιο ότι θα καταφέρει.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως στο παιχνίδι, όπου έχουν απομείνει πλέον έξι παίκτες έχουν δημιουργηθεί δύο "στρατόπεδα", ο Σάκης και η Μαριαλένα από τη μία πλευρά και ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος, ο Μπόγδανος και η Ελένη Χαμπέρη από την άλλη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved