Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι
Media

Survivor spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι

Survivor spoiler: H ανατροπή! Ποιος παίκτης θα φύγει απόψε, Κυριακή, 20 Ιουνίου από το ριάλιτι επιβίωσης;

Υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και… ο Γιώργος Κόρομι!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης αυτή την εβδομάδα έκανε τρία στα τρία αφού απόψε (16-06) κέρδισε για τρίτη σερί φορά την ατομική ασυλία. Δύσκολο όμως καθώς στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα.

Το ζευγάρι παικτών βρέθηκε αντιμέτωπο σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε ο Σάκης.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο παίκτης θα επέλεγε τον Γιώργο Κόρομι ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως ο ίδιος είπε με τον Ηλία Μπόδγανο είχαν έρθει πιο κοντά. Η περίπτωση να επέλεγε την Μαριαλένα δεν έπαιζε ούτε μια στο εκατομμύριο επομένως η τελική τριάδα διαμορφώθηκε με την υποψηφιότητα του Κόρο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι είναι πλέον στη διάθεση του κοινού.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ στο συμβούλιο, αφού ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε νιώθει πως αυτό το ταξίδι φτάνει στο τέλος.

Μετά την επιλογή του Σάκη λοιπόν, οι εναπομείναντες Amigos είναι σε φάση διάλυσης καθώς ένας από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο μια ανάσα πριν τον τελικό.

Εκτός από την αποχώρηση παίκτη θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο να καταρρέει. «Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις, και όπου κοιτάμε, βλέπουμε εικόνες εδώ πέρα. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση, πώς ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλον αυτό τον πανικό. Το ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μου φαίνεται σαν χθες η μέρα, που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε λίγο» και θα πλαντάξει στο κλάμα.

Το spoiler ήταν άλλο μέσα στην εβδομάδα και άλλο είναι τις τελευταίες ώρες... Υπάρχει ανατροπή!

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης αποχωρεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved