Καλύτερα δε γίνεται: Σοφία Μουτίδου: «Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Σοφία Μουτίδου: «Μου έγραφαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, ήταν η Σοφία Μουτίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για το κόψιμο του Booth, τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί με τα βίντεό της στο YouTube που κάνουν θραύση, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί τελευταία!

Η Σοφία Μουτίδου είπε: «Στην αρχή είχα πολλά άσχημα σχόλια, τώρα έχω σπάνια. Με πείραζε πάρα πολύ, ποιος νιώθει καλά αν τον βρίσουν τυχαία; Πόσο υπεράνω να είσαι και να μη σε πειράξουν; Το πρόβλημα δεν είναι να μη σε γουστάρουν, αν εμένα δεν μου αρέσει κάποιος δεν μπαίνω στο κανάλι του και του λέω τράβα πέθανε»!

Και πρόσθεσε: «Ο hate commenter μπορεί να σε αγαπάει πολύ, να είναι μεγάλος fan σου, αλλά κάτι τον πυροδοτεί εκείνη την ώρα. Περιμένει να ανταποκριθείς, να απαντήσεις. Μου λέγανε να σπάσω και το άλλο πόδι μου, να πεθάνω, να πάθω καρκίνο».

Όταν ρωτήθηκε: «Γιατί κόπηκε το The Booth τελικά;», η Σοφία Μουτίδου απάντησε: «Ποτέ δεν μας είπαν. «Ολοκλήρωσε τον κύκλο του», αυτό μας είπαν. Τον λόγο τον λέω στον σταντ απ».

Και τόνισε: «Είναι άλλα τα πράγματα που λες και ο άλλος είναι σπίτι του και έχει πρόσβαση σε σένα και είναι άλλο να έρθει αυτός κάπου να σε δει να τα πεις. Αυτή είναι η διαφορά της τηλεόρασης από το θέατρο. Όσοι έρθουν να με ακούσουν εγώ θα πω την άποψή μου, δημόσια δεν την λέω», εξήγησε η Σοφία Μουτίδου.

Τέλος, ανέφερε ότι της έχει γίνει πρόταση για τηλεόραση, την οποία ωστόσο δεν έχει συζητήσει ακόμα!

Δες όλα όσα είπε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved