Survivor: «Χείμαρρος» ο Μπάρτζης: «Ο Σάκης εκτός κάμερας με έβριζε - Παίζει θέατρο»!
Media

Survivor: «Χείμαρρος» ο Μπάρτζης: «Ο Σάκης εκτός κάμερας με έβριζε - Παίζει θέατρο»!

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Σου κου Family και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης!

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό με τον Σάκη Κατσούλη, που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες!

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε: «Με τον James ήμασταν από την αρχή σταθεροί στις απόψεις μας, ό,τι γινόταν λέγαμε την πραγματικότητα. Οι άλλοι απλά έβγαλαν στη συνέχεια του παιχνιδιού τον πραγματικό τους εαυτό. Στην αρχή το πηγαίναν θεατράκι… Έβλεπα διαφορετικά πράγματα από τους υπόλοιπους πίσω και μπροστά στις κάμερες και στην αρχή εκνευριζόμουν. Μου έβγαινε ένταση. Μετά κατάλαβα πως λειτουργεί το θέμα.»!

Και πρόσθεσε: «Μετά από ένα Συμβούλιο είχε ανέβει η ένταση με τον Σάκη Κατσούλη. Με έλεγε “σκουπίδι”. Αυτό συνέβη εκτός κάμερας. Η Μαριαλένα μας είχε πει κάποια πράγματα για τον Σάκη, αλλά δεν ξέρουμε αν ισχύουν. Ο Σάκης παίζει θέατρο και οι άλλοι τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά. Ποιος ιππότης; Άλλα λέει και άλλα κάνει.»!

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο Αλέξης Παππάς τώρα παίζει τον ρόλο του, μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτό που ήταν πραγματικά. Όταν έφυγε η Άννα Μαρία, κλάψαμε, στη συνέχεια μου βγήκε ο τραυματισμός. Εκεί έπεσα παραπάνω ψυχολογικά γιατί πονούσα. Μετά μάθαμε για την παράταση. Στο τελευταίο παιχνίδι λυπήθηκα τον εαυτό μου, πονούσα πάρα πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved