Survivor: «Κατέρρευσε» ο Μπόγδανος στο Συμβούλιο! Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη!
Media

Survivor: «Κατέρρευσε» ο Μπόγδανος στο Συμβούλιο! Αποχώρησε η Ελένη Χαμπέρη!

Survivor: Η τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης είναι γεγονός μετά την απόφαση του κοινού να διώξει από το παιχνίδι την Ελένη Χαμπέρη

Ανάμεσα σε εκείνη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι, οι τηλεθεατές αποφάσισαν να κρατήσουν τους πιο παλιούς παίκτες του ριάλιτι καθώς μην ξεχνάμε ότι Κόρο και Ασημακόπουλος είναι στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη μέρα του φετινού κύκλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης την εβδομάδα που πέρασε έκανε τρία στα τρία αφού κέρδισε σερί τις ατομικές ασυλίες. Στον τελευταίο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Μαριαλένα οπότε και αναμετρήθηκαν σε μια δυνατή μονομαχία για την ασυλία, την οποία κέρδισε τελικά ο Σάκης.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο νικητής θα επέλεγε τον Γιώργο Κόρομι ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς όπως ο ίδιος ο Σάκης είπε, με τον Ηλία Μπόδγανο είχαν έρθει πιο κοντά.

Η περίπτωση να επέλεγε τη Μαριαλένα δεν έπαιζε ούτε μια στο εκατομμύριο επομένως η τελική τριάδα διαμορφώθηκε με την υποψηφιότητα του Κόρο. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Κόρομι ήταν πλέον στη διάθεση του κοινού.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και στο αποψινό συμβούλιο, αφού ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε ένιωθε πως αυτό το ταξίδι έφτανε στο τέλος του. Κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα σπόιλερς για την αποψινή αποχώρηση ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο να αποχωρεί όμως λίγες ώρες πριν ακούσουμε την ανακοίνωση δια στόματος Γιώργου Λιανού, ακουγόταν έντονα πως η Ελένη Χαμπέρη είναι αυτή που τελικά αποχωρεί. Κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε, με τη γλυκιά ξανθιά παίκτρια να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved