Masterchef: Λαζαρίδου: «Σε μια εφαρμογή γνωριμιών, υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με στοιχεία μου»
Media

Masterchef: Λαζαρίδου: «Σε μια εφαρμογή γνωριμιών, υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με στοιχεία μου»

Η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία συμμετείχε στο MasterChef 5 με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε τι συμβαίνει με το προφίλ που φαίνεται να έχει σε εφαρμογή γνωριμιών.

Η Μαρία Λαζαρίδου ενημερώθηκε πως υπάρχει ένα προφίλ με το όνομα και προσωπικές φωτογραφίες της σε site γνωριμιών και η πρώην παίκτρια έκανε μία ανάρτηση προκειμένου να αποκαλύψει πως δεν είναι η ίδια αλλά πρόκειται για κάποιον που έχει κλέψει στοιχεία από το προφίλ της και την παριστάνει. Μάλιστα, γι' αυτό τον λόγο ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν μία αναφορά.

Η πρώην παίκτρια έγινε έξαλλη όταν ενημερώθηκε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και έγραψε στο Instagram της: «Σε μια εφαρμογή γνωριμιών, υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με προσωπικά μου στοιχεία. Όποιος μπορεί παρακαλώ να κάνει αναφορά»!

Σε συνέντευξη όταν είχε ερωτηθεί: "Μια δήλωση σας για την εξωτερική σας εμφάνιση προκάλεσε πολλά σχόλια στο twitter. Τα βλέπατε μέσα στο διαγωνισμό; Σας επηρέαζαν;", είχε πει: «Προφανώς, δεν έβλεπα κανένα σχόλιο μέσα στο διαγωνισμό. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι όμορφη, θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, ξεχωριστοί. Ο λόγος που αναφέρθηκα στην εξωτερική μου εμφάνιση, είναι γιατί δέχτηκα πολλά σχόλια μέσα στο παιχνίδι και, με τις επιστροφές, μου μετέφεραν πολλά πράγματα. Γενικά, θέλω να περάσω ένα μήνυμα. Να μην κρίνουμε τους ανθρώπους επιφανειακά και προκατειλημμένα, γιατί δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση που μετράει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved