Survivor: «Βιβλική» καταστροφή! Εκτεθειμένοι όλοι στην κακοκαίρια - Πρωτόγνωρο περιστατικό
Media

Survivor: «Βιβλική» καταστροφή! Εκτεθειμένοι όλοι στην κακοκαίρια - Πρωτόγνωρο περιστατικό

Survivor: Δεν το πίστευαν οι παίκτες αυτό που έζησαν και εμείς παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/6).

Μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, πέντε παίκτες έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο και όπως είδαμε και από το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, τα… είδαν όλα! Βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις καιρικές συνθήκες και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμεναν και δεν είχαν ξαναζήσει.

Ξαφνικά, εκεί που κοιμόντουσαν, ξεκίνησε έντονη καταιγίδα με τους παίκτες να ξυπνούν τρομαγμένοι, ενώ στη συνέχεια ακούσαμε τον Κόρο να αναφέρει πως πλημμύρισαν τα πάντα και πως κοιμήθηκαν όλοι μέσα στα νερά. «Πάνε οι Amigos, έπεσαν τα δέντρα. Θα μπορούσε να είχε πέσει πάνω μας το δέντρο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Κόρομι, συμπληρώνοντας πως αν ήταν εκεί η Ελένη Χαμπέρη και δεν είχε αποχωρήσει, θα είχε κρυφτεί από τον φόβο της μέσα στο μπαούλο.


«Βιβλική καταστροφή» χαρακτήρισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σειρά του αυτό που έζησε στην παραλία και σίγουρα αυτές οι εικόνες είναι πρωτόγνωρες και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο τόσα χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πού να προφυλαχτούμε. Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές...», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved