8 λέξεις: Το τραγικό φινάλε! Φυλακή, τρέλα και απόπειρα δολοφονίας!
Media

8 λέξεις: Το τραγικό φινάλε! Φυλακή, τρέλα και απόπειρα δολοφονίας!

8 λέξεις: Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ πλησιάζει και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι θα γίνει σε καθεμία από τις ιστορίες. Ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια θα έχουν happy end καθώς θα παντρευτούν με έναν ωραίο πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα, όπου θα είναι όλοι καλεσμένοι και θα ανακοινώσουν και την εγκυμοσύνη της Βικτώριας, ενώ η πολιτική καριέρα του Μιχαήλ θα εκτοξευτεί. Αίσιο τέλος θα έχει και η σχέση της Ναυσικάς με τον Μάρκο.

Ο Μάρκος βρίσκει την ευκαιρία στον γάμο αλλά εκμεταλλεύεται και την καλή διάθεση της Ναυσικάς, η οποία έχει κερδίσει βραβείο για το φάρμακο που έφτιαξε, και «πέφτει στα πόδια της». Σε άλλα ευχάριστα, ο Εκτορας με τη Δάφνη αποφασίζουν να παντρευτούν και ο Αιμίλιου πλέει σε πελάγη ευτύχισε καθώς η Μάγδα είναι ξανά έγκυος. Η Ιφιγένεια με τον Σπύρο συνεχίζουν ευτυχισμένοι τη ζωή του$, κερδίζοντας και τη μάχη του βιβλιοπωλείου, ενώ και ο Φρίξος, που ξεπερνάει τα προβλήματα του με το βιβλίο, ζει ευτυχισμένα με την Ελλη. Αλλά και ο Σίμος παίρνει τη ρεβάνς στα επαγγελματικά του αφού αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Και τώρα πάμε στα δύσκολα, στον Οδυσσέα, στην Ηλιάνα αλλά και στον Άκη. Η Ηλιάνα βλέπει μια φωτογραφία από τον γάμο στην Κέρκυρα και παθαίνει υστερία. Η Αποστολία ενημερώνει τον Άκη: «Άκη μου, η Ηλιάνα έπαθε υστερία μπροστά στα μάτια μου, δεν μπορούσα να τη συνεφέρω! Νομίζω ότι πρέπει να τη δει άμεσα ψυχίατρος». Την ίδια ώρα, όμως, η Ηλιάνα το σκάει από το σπίτι, προμηθεύεται ένα όπλο και κατευθύνεται στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του Οδυσσέα και τον προειδοποιεί: «Η τρελή είναι πάλι εδώ, παραφυλάει έξω από το σπίτι σου. Πρόσεχε, γιατί είναι επικίνδυνη. Να πάρεις την αστυνομία», του λέει. Παράλληλα, ο Άκης συνειδητοποιεί ότι η Ηλιάνα λείπει και αρχίζει να την ψάχνει. Ο Οδυσσέας ωστόσο αποφασίζει να φέρει την Ηλιάνα στα όρια της προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Αγνοεί όμως ότι η τελευταία οπλοφορεί...

Η Ηλιάνα παθαίνει παράκρουση με όσα της λέει ο Οδυσσέας και αρχίζει να ουρλιάζει: «θα σε σκοτώσω! Μου κατέστρεψες τη ζωή. Εξαιτίας σου πέθανε το παιδί μου» και τον σημαδεύει με το όπλο. Ο Οδυσσέας γλιτώνει από τον πυροβολισμό, πέφτει πάνω τη$ και την αφοπλίζει. Στη συνέχεια την πετάει έξω από το σπίτι του και αποφασίζει να δράσει, θέλοντας να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για την Ηλιάνα, παίρνει τηλέφωνο τον Αλέκο, που του λέει τα πάντα για τους φόνους. Στη συνέχεια φεύγει για Αθήνα, ενώ ο Φρίξος με τον Σπύρο κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την Έρση από την Ηλιάνα, χωρίς όμως να της πούνε τι συμβαίνει. Η Έρση καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει, παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τσακώνονται ξανά. Παράλληλα, ο Οδυσσέας πάει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξει και καταγγέλλει. την Ηλιάνα για δύο φόνους...

Η Ηλιάνα τελικά συλλαμβάνεται και ο Άκης, σοκαρισμένο, είναι σίγουρος πως κάποιο λάθος έχει γίνει: «Δεν μπορεί! Τι παλαβομάρες είναι αυτές-, Από πού κι ως πού η κόρη να έχει κάνει δύο φόνους; Αδύνατον», μονολογεί, παίρνει έναν δικηγόρο και πάει στην Ασφάλεια. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει την Ηλιάνα, η οποία αρνείται να μιλήσει. Όμως, όταν ο αστυνόμος τής παραθέτει τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής της, αυτή ομολογεί: «Ναι, το παραδέχομαι. Εγώ σκότωσα και τα δύο αυτές γυναίκες στην Κέρκυρα». Ο Άκης μαθαίνει για την ομολογία της κόρης του και καταρρέει, ενώ όλοι πληροφορούνται τα νέα από τις ειδήσεις και συμπονούν τον Άκη για την τραγωδία που του χτύπησε την πόρτα. Τελικά, ο Οδυσσέας τα ξαναφτιάχνει με την Έρση! Η Ηλιάνα, όμως καταλήγει για πάντα πληγωμένη, στο ψυχιατρείο της φυλακής.

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved