Mad Video Music Awards 2021: Τα μυστικά ντουέτα και οι εκπλήξεις της βραδιάς
Media

Mad Video Music Awards 2021: Τα μυστικά ντουέτα και οι εκπλήξεις της βραδιάς

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 έρχονται για 18η χρονιά!

Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός πραγματοποιείται φέτος, ξανά με κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας!

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής θα χτυπήσει ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού!

Ένα από τα ντουέτα που προκαλούν αίσθηση είναι αυτό του STAN με την παρέα από τα Survivor, Άννα Μαρία – Τζέιμς – Νίκο Μπάρτζη.

Ο Τριαντάφυλλος θα συνεργαστεί με τους Alcatrash, σε ένα σχήμα που ίσως έχει και συνέχεια τον χειμώνα στην πίστα.

Ένα από τα δίδυμα που αναμένεται να γίνει viral είναι αυτό είναι της Νατάσας Θοδωρίδου και Χρήστου Μάστορα, οι οποίοι θα τραγουδήσουν μια ιδιαίτερη διασκευή του «Έλα που φοβάμαι».

Η περιζήτητη Josephine εκτός από την ‘Mata Hari’, Σαμίρα Εφεντίγιεβα, θα κάνει ντουέτο και με τον Γιώργο Σαμπάνη. Η εκπρόσωπος μας στην φετινή Eurovision, Στεφανία, θα τραγουδήσει μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη με την νεαρή τραγουδίστρια να παρουσιάζει και ένα καινούργιο ισπανοαγγλικό τραγούδι. Τέλος Ελένη Φουρέιρα και MadClip θα παρουσιάσουν το καινούργιο του τραγούδι.


Δες όλο το ρεπορτάζ για την μουσική βραδιά από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου

Τα Mad Video Music Awards 2021 επιστρέφουν ακόμα πιο δυναμικά, αφού για πρώτη φορά θα έχουν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους! Στην εκδήλωση κορύφωσής τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι παρευρισκόμενοι θα βιώσουν μία σπάνια μουσική εμπειρία, παρακολουθώντας από κοντά όλες τις απονομές των 16 1 βραβείων, 6 εντυπωσιακά liveacts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από ένα άλλο stage και χώρο!

Τη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage θα μεταφέρει η Κόνι Μεταξά!

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA! Την Κυριακή 4 Ιουλίου θα απολαύσουμε πολλές μουσικές στιγμές, backstage εκπλήξεις και αποκλειστικά στιγμιότυπα σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved