Πως θα είναι η δεύτερη εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι;
Media

Πως θα είναι η δεύτερη εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι;

Κυριολεκτικό overdose μαγειρικής θα πάθουμε οι τηλεθεατές του χρόνου! Μετά το Masterchef του Mega, το Topchef στον Αnt1 έρχεται η σχολή του Έκτορα στον Alpha.

Την παραγωγή θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Constantin Entertainment που ήδη τρέχει τον «Εφιάλτη στην κουζίνα». Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Alpha έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα του νέου εγχειρήματος της οικογένειας του RTL που θέλει δώδεκα νέους μέχρι 25 χρόνων να ανοίγουν δικό τους εστιατόριο υπό την καθοδήγηση του Έκτορα Μποτρίνι. Σε σύγκριση με το Masterchef και το Topchef οι συμμετέχοντες θα μάθουν όχι μόνο τα μυστικά της γαστρονομίας, αλλά κυρίως την σωστή διαχείριση και εμπορική εκμετάλλευση μίας επιχείρησης. Η κάμερα θα ακολουθεί τους δώδεκα παίκτες και θα καταγράφει τις κινήσεις, τα άγχη αλλά και τους προσωπικούς προβληματισμούς τους. Συγκεκριμένα οι νέοι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν επί δύο μήνες εντατικά σεμινάρια και θα κληθούν να αναλάβουν το στήσιμο της νέας τους επιχείρησης, με σκοπό να αποκτήσουν τα πολυπόθητα συμβόλαια συνεργασίας.
Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς, το κανάλι της Κάντζας αναμένεται να εντάξει το φιλόδοξο πρόγραμμα από το δεύτερο μισό της σεζόν, μετά την μετάδοση των επεισοδίων του «Εφιάλτη».

Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved