Survivor: Ο Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία και έκανε ερωτική εξομολόγηση
Media

Survivor: Ο Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία και έκανε ερωτική εξομολόγηση

Survivor: Για άλλη μια φορά, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο...

Νέο επεισόδιο Survivor 4 με τους παίκτες να βρίσκονται ξανά στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να περάσουν από την γνωστή διαδικασία, διεκδικώντας την ατομική ασυλία, η οποία θα τους χαρίσει και την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Να θυμίσουμε πως στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/6 την ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 22/6 ο Γιώργος Λιανός συνάντησε ξανά τους παίκτες, κάνοντας ανακοινώσεις για την πορεία του παιχνιδιού από εδώ και πέρα, μέχρι το μεγάλο φινάλε.

«Δύο αγώνες έχουν μείνει ακόμα, δύο ασυλίες, για να έχουμε ακόμα μια τριάδα υποψηφίων. Θα είναι και η τελευταία τριάδα προς αποχώρηση. Έπειτα θα προκύψει η τελική τετράδα του τελικού ο οποίος θα γίνει στο Γαλάτσι», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Για άλλη μια φορά οι παίκτες έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις. Εκείνος που τα κατάφερε ήταν ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία μετά από ένα... μαραθώνιο αγώνισμα, μιας και σε τηλεοπτικό χρόνο ξεπέρασε τις 2 ώρες.

Μετά την μεγάλη του επιτυχία, ο Σάκης άνοιξε την καρδιά του στη Μαριαλένα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved