Αποχώρηση «βόμβα» από τον Alpha - Η ανακοίνωση στο Instagram και ο επόμενος τηλεοπτικός προορισμός
Media

Αποχώρηση «βόμβα» από τον Alpha - Η ανακοίνωση στο Instagram και ο επόμενος τηλεοπτικός προορισμός

Αποχωρεί οριστικά από τον Alpha και το ανακοίνωσε στο Instagram.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής», Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο παρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης (23-06) ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής του και την αποχώρησή του από το κανάλι καθώς έκανε λόγο για «επόμενο τηλεοπτικό ταξίδι και προορισμό».

«Ο «οδηγός καλής ζωής», τελειώνει …οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς.

Έχοντας στις αποσκευές του,
πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι
στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια.

Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος, αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους.

Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε.

Είμαι ευγνώμων που εδώ και 24 χρόνια με συντροφεύετε στα τηλεοπτικά μου ταξίδια. Από τη δική σας αγάπη αντλώ δύναμη και συνεχίζω.

Εις το επανιδείν ...», σημείωσε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας αναρτώντας κοινές φωτογραφίες με τους συνεργάτες τους μέσα από το πλατό.

Η εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν από τις λίγες εκπομπές που πάντα είχε σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης καθώς επρόκειτο για μια εκπομπή ιατρικού ενδιαφέροντος με επιστημονικές τοποθετήσεις.

Τι θα δούμε στις δυο τελευταίες εκπομπές

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στις 09:00 ειδικοί επιστήμονες μιλούν για τους παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε ώστε να έχουμε ένα ασφαλές καλοκαίρι και εξηγούν γιατί η πρόληψη μπορεί να σώζει ζωές στη κυριολεξία.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μιλά για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των περυσινών διακοπών της.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη θέματα: «πρώτες βοήθειες» στον χωρισμό, η διατροφική αξία του παγωτού και οι λύσεις στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.
Η τελευταία εκπομπή της σεζόν είναι αφιερωμένη στο διαφορετικό καλοκαίρι που καλούμαστε όλοι να ζήσουμε. Αρκετοί ελπίζουν ήδη να είναι καλύτερο από το περυσινό, ωστόσο δεν παύει να έχει κι αυτό τις ιδιαιτερότητές του: θα πάμε διακοπές σε μέρη όπου πηγαίναμε ή αλλού, πιο ήσυχα; Θα βρεθούμε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον ή με μεγάλη παρέα; Θα κάνουμε διακοπές με ανθρώπους που περάσαμε μαζί την καραντίνα ή με άλλους φίλους και γνωστούς;

Για το «περίεργο» αυτό καλοκαίρι και κυρίως τις ψυχολογικές προεκτάσεις του μιλούν οι ψυχολόγοι στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στις 09:00. Καλεσμένη στο στούντιο είναι η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία αναφέρεται σε όσα τις έχουν λείψει και σκέφτεται να κάνει το καλοκαίρι αλλά και με ποιους έχει σκοπό να περάσει τις φετινές της διακοπές.
Ακόμη στην εκπομπή μαθαίνουμε γιατί ξεχνάμε, βλέπουμε πώς θα προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από την υπεριώδη ακτινοβολία και ενημερωνόμαστε για το τι πρέπει να περιλαμβάνει το φαρμακείο του καλοκαιριού και των διακοπών μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved