Άγριες Μέλισσες: «Ο θάνατός μου στη σειρά ήταν λίγο περίεργος»
Media

Άγριες Μέλισσες: «Ο θάνατός μου στη σειρά ήταν λίγο περίεργος»

Άγριες Μέλισσες: Πέρασε με επιτυχία από την τηλεοπτική σειρά του ANT1 και το φρικιαστικό φινάλε του ρόλου του συγκέντρωσε αμέτρητες κριτικές για το υποκριτικό του ταλέντο

Και το φετινό φινάλε της σειράς καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, με τους ιθύνοντες του ANT1 να θέλουν διακαώς τις Άγριες Μέλισσες και στο νέο τους πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.

Οι σεναριογράφοι της σειράς προετοιμάζουν την συνέχεια της ιστορίας σε ένα Διαφάνι το οποίο δεν θα θυμίζει σχεδόν τίποτα από τις εξελίξεις που παρακολουθούσαμε τις περασμένες σεζόν.

Οι Άγριες Μέλισσες φροντίζουν να ανανεώνονται συνεχώς κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τις αλλαγές στο καστ των ηθοποιών. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος συμμετείχε στη σειρά του ANT1, έκανε τις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του Star, σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν γύρω από το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και την δύσκολη σκηνή του θανάτου του στη σειρά...

"Ο θάνατός μου στη σειρά ήταν λίγο περίεργος αλλά για εμένα ήταν μία σημαντική στιγμή. Μεγάλη χαρά μου για όσα γράφτηκαν για εμένα στα social media. Να είναι όλοι καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Και ο Μιλτιάδης όπως και η Ανέτ ολοκλήρωσαν τον ρόλο τους με εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο", είπε στη Φωλιά των Κου Κου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved