Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον Ακύλα Μεγαρίτη – Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα
Media

Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον Ακύλα Μεγαρίτη – Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μάνος Βόσκαρης έφυγε και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται!

Πολλές θα είναι οι ανατροπές στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, οπού σε μερικές ημέρες οι πρωταγωνιστές ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η σειρά όπως είναι ήδη γνωστό θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ενώ σύμφωνα με τα όσα μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά οριστική αυλαία θα ρίξει κοντά στα Χριστούγεννα.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την έναρξη του νέου κύκλου, είναι ο ήρωας «Ακύλας Μεγαρίτης».

Την επόμενη σεζόν η σειρά θα μας μεταφέρει στις «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, στην περίοδο της δικτατορίας, και αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ύστερα από όσα έχουν συμβεί στο Διαφάνι, ο τόπος δεν χωρά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, που αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στη Λάρισα.
Και ενώ εκεί ο «ισχυρός άντρας» θα καταστρώνει τα καινούρια επιχειρηματικά σχέδια του, θα δώσει το αρχοντικό του στο Διαφάνι για να γίνει «κέντρο» ανθρώπων της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή...

Έτσι, μετά τον Θωμά Κυπραίο και τον Μάνο Βόσκαρη, στο Διαφάνι θα βρεθεί ένας άνθρωπος του καθεστώτος, που θα τον ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης και είναι σίγουρο ότι θα... μισηθεί πολύ!

Το ρημαγμένο από την επιδρομή των αγροτών αρχοντικό των Σεβαστών γίνεται «στρατηγείο» της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων, που αποκτούν σιγά σιγά δύναμη.

Μπορεί ο αρχηγός της οργάνωσης, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, να σκοτώθηκε, υπάρχει όμως ο αδελφός του, ο Ακύλλας, που φτάνει στο χωριό αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Και θα αποδειχτεί πολύ πιο αδίστακτος από τον Βόσκαρη. Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, Ζωή και τα δύο τους παιδιά. Είναι ήδη προετοιμασμένος για όσα θα ακολουθήσουν, με την άφιξή του να μην είναι τυχαία.

Ο Μελέτης έχει καταφέρει να τον πείσει πως ο στόχος είναι οι αδερφές Σταμίρη. Έτσι, ο Ακύλας θέτει ως στόχο την καταστροφή της Λενιώς, με το μαρτύριό της να ξεκινάει άμεσα.

Η εξορία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Η Ελένη θα αρχίσει να ζει ξανά με τον φόβο, ενώ δε θα διστάσει να μπει μπροστά, όπως έκανε πάντα, για να προστατεύσει τις αδελφές της. Έτσι, όλο το βάρος για τον φόνο του Αχιλλέα θα πέσει πάνω της.

Ο Λάμπρος θα δεχτεί τα ίδια βασανιστήρια με την αγαπημένη του, καθώς δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό της. Η Ελένη θα εξοριστεί στην Λέρο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν οριστικά για την ίδια. Ο Ακύλας θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του και τον Δούκα, εκείνος, όμως, δε θα δεχτεί να συνεργαστεί στο παιχνίδι εκδίκησης. Σύμφωνα με το TiVi, στόχος του είναι να ευνοηθεί από την εξουσία αυτή, χωρίς να μπλεχτεί ξανά στα ίδια μονοπάτια.

Ο μόνος που θα συμπαρασταθεί στα σχέδια του Ακύλα, θα είναι ο Μελέτης. Σιχαίνεται τις αδελφές Σταμίρη και τις θεωρεί υπεύθυνες για όλα. Θα κάνει τα πάντα για να μη μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις τους.

Ο εφιάλτης ξεκινάει για την πρωταγωνίστρια. Μόνο που Ακύλας δεν υπολογίζει πως τα βάσανα και οι δυσκολίες, έχουν κάνει ακόμα πιο σκληρή την Ελένη.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματά του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved