Αγγελική:Η ανακοίνωση του Alpha στο twitter για το φινάλε που μας «πάγωσε»-Τα σχόλια των τουιτεράδων
Media

Αγγελική:Η ανακοίνωση του Alpha στο twitter για το φινάλε που μας «πάγωσε»-Τα σχόλια των τουιτεράδων

Αγγελική:  Απίστευτη ανατροπή στη σειρά. Το ανακοίνωσε ο Alpha 

Μπορεί τα spoilers για το φινάλε της σειράς να είναι πολλά, κανείς όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Alpha δεν γνωρίζει τι πραγματικά πρόκειται να συμβεί.

Κι εκεί που χαζεύαμε τη σειρά και διαβάζαμε τα απίστευτα σχόλια των τουιτεράδων καθώς απόψε (23-06) το hashtag #aggeliki είναι και πάλι πρώτο trend, «έσκασε» η ανακοίνωση του καναλιού στο twitter.

Μια ανακοίνωση που μας «πάγωσε» καθώς ποτέ άλλοτε δεν έχει παρέμβει. Κι όμως απόψε έγινε.

«Ανακοινώνουμε επισήμως ότι το φινάλε περιλαμβάνει μια εξέλιξη ανατροπής που ΚΑΝΕΙΣ πέραν από αυτών που συμμετείχαν στο γύρισμα δεν γνωρίζει... #aggeliki», είναι η ανακοίνωση του καναλιού και πραγματικά δεν πάει το μυαλό του στο τι μπορεί να συμβεί.

Οι φανατικοί της σειράς βέβαια έχουν κάνει τις προβλέψεις τους και είναι ανατρεπτικές.

Δες τι έχουν γράψει στη gallery

Τι είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει, ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης έχει πει στην Αγγελική ότι άκουσε τον Δημήτρη να λέει στην Αθηνά ότι έχει σκοτώσει τον πατέρα της και τον έχει θάψει κάπου στο κτήμα.

Τρέχει μέχρι που εξαντλείται και πέφτει στο χώμα όπου πιστεύει ότι μπορεί να είναι θαμμένος ο πατέρας της. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα.

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη.

Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο για να δώσει ένα τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved