Έξαψη: Τρόμος λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς
Media

Έξαψη: Τρόμος λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς

Έξαψη: Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, ξεκίνησε - Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Γιάννος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε στη φυλακή, ενώ όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν ψυχολογικά. Μάλιστα, ο Μηνάς τον επισκέπτεται και συνομιλούν για αρκετή ώρα. Φαίνονται και οι δύο αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους αφήνοντας στο παρελθόν τις παρανομίες.

Από την άλλη, ο Τζώρτζης είναι πολύ πεσμένος λίγο πριν από τις εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή, ενώ η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται, μαζί, στο πλευρό του προσπαθώντας να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην οικογένεια και στη ζωή τους.

Εν τω μεταξύ, οι ελπίδες της Κλαίρης αναπτερώνονται. Νιώθει ότι, σύντομα, θα μπορεί να είναι και πάλι με την Αγάπη και προετοιμάζεται προκειμένου να την υποδεχθεί ξανά στο σπίτι της. Παράλληλα, έπειτα από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας βλέπει τον ένοχο πίσω από τα κάγκελα. Το άρρωστο σχέδιο του Θάνου επιτέλους αποκαλύπτεται, ο αστυνομικός συλλαμβάνεται για τις επιθέσεις εναντίον της Βίκυς και είναι έτοιμος να απολογηθεί για όσα έκανε. Η μεγάλη νύχτα των εκλογών φτάνει και ο Τζώρτζης αναμένει τα αποτελέσματα, παρέα με τη Ζωή, η οποία αποφασίζει να σταθεί δίπλα του.

Λίγη ώρα αργότερα, όλοι μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν πρώτη φορά, ύστερα από καιρό, να απολαμβάνουν όλοι τη ζωή. Τα γέλια, όμως, διαδέχεται ο τρόμος, ακόμη μία φορά. Η Βίκυ ξαφνικά εξαφανίζεται και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Ολοι φοβούνται για τα χειρότερα, ενώ την ίδια ώρα ο Ορφέας ανακαλύπτει την απόδραση του Θάνου από το τμήμα.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ενώ η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και με τον λόγο για τον οποίο έγιναν όλα αυτά. Η Μαρίνα, ο Μηνάς και ο Ορφέας ξεκινούν για την οικία Δανέζη όπου γράφεται και ο επίλογος της υπόθεσης και η Βίκυ είναι πια σώα και ασφαλής. Η επόμενη μέρα μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης γίνεται δεκτή και ο άντρας είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η Μαρίνα καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση για το μέλλον της, ενώ ο Κωστής αποφασίζει πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία που έρχεται στον δρόμο του.

Ο Μηνάς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά, και η Βίκυ γυρνάει σελίδα και κοιτάει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ. Η ι τύχη του Ορφέα μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο, ενώ η Εβίτα νιώθει ξανά ευτυχισμένη, ύστερα από πολύ καιρό. Τέλος, η Κλαίρη ετοιμάζεται να πάρει πίσω την Αγάπη και να ζήσουν μαζί και ο Αλέξανδρος επιστρέφει σε εκείνη. Νέες οικογένειες δημιουργούνται. Νέες ευκαιρίες ξημερώνουν...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved