Αγγελική: Ο Νικόλας χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό
Media

Αγγελική: Ο Νικόλας χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό

Αγγελική: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του Alpha - Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν τους γαμήλιους όρκους μπροστά στην οικογένεια Αργυρού, στους Ζάχους, αλλά και στην 'Ολγα. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν. Λίγη ώρα μετά κι ενώ η δεξίωση είναι σε εξέλιξη και όλοι γιορτάζουν, η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Η κοπέλα βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι Αργυροί είναι εγκληματίες και αδίστακτοι.

Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή, όντας σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μπροστά στους καλεσμένους.

Ωστόσο, και ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις, καθώς διαπιστώνει πως η μητέρα του κρύβει πολλά. Την ίδια στιγμή, η Σοφία αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το θέμα με τον Ανδρέα ανοίγοντάς του όλα τα χαρτιά της. Πίσω στο κτήμα, ο Δημήτρης προλαβαίνει την Κατερίνα που ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει και στην προσπάθεια του να τη σταματήσει τη ναρκώνει και την παρατάει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ο ίδιος συναντιέται με την Αγγελική, η οποία του αποκαλύπτει πως βρήκαν ανθρώπινα οστά θαμμένα σε ένα σημείο του κτήματος. Συνεχίζει λέγοντας του πως είναι σίγουρη ότι ανήκουν στον πατέρα της και θα τους κυνηγήσει. Ο Δημήτρης βρίσκεται, για πρώτη φορά, σε αδιέξοδο και καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος συνειδητοποιεί πως η Τζένη έκανε πράξη τις απειλές της και τον κατήγγειλε. Ο ίδιος διαπιστώνει ότι όλα έχουν τελειώσει και προσεγγίζει τη Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για τα τελευταία φορά. Ο Δημήτρης με την Αθηνά βρίσκονται σε πανικό, αλλά εκείνος βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού και η μητέρα του δεν μπορεί να τον σταματήσει. Με ένα όπλο στο χέρι ψάχνει παντού την Αγγελική για να τελειώσει ό,τι άρχισε πριν από 17 χρόνια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Ο Νικόλας, θέλοντας να προστατεύσει την Αγγελική, μπαίνει μπροστά στον Δημήτρη και τρώει τη σφαίρα.

Ο νεαρός τραυματίζεται σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και παλεύει για τη ζωή του. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η Αστυνομία φτάνει στο κτήμα όπου συλλαμβάνει τον Παύλο, ενώ στη συνέχεια ψάχνουν τον Δημήτρη και την Αθηνά. Οι δύο τελευταίοι καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση και η Αθηνά αποφασίζει με πόνο ψυχής να γράψει εκείνη τον επίλογο. Παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει τον Δημήτρη, το ίδιο της το παιδί, προκειμένου να σταματήσει να σκορπάει τρόμο και θλίψη, αλλά και για να τον γλιτώσει από τη φυλακή. Ύστερα, η ίδια κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πλησιάζει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Του δίνει απαντήσεις για όλα όσα έχουν γίνει και εκείνος είναι σοκαρισμένος. Η αντίδραση του, όμως, την εκπλήσσει. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος αποφασίζει να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να μείνουν μαζί κάνοντας μία νέα αρχή στη ζωή τους.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved